Min helg

Bild 1: Lilly och jag i en park vid marknaden / Bild 2: Soluppgången på söndagsmorgonen

Sjukt hur helgen springer iväg! Hann inte ens blogga, men jag tänker att jag kommer ikapp ifall jag berättar nu vad jag har haft för mig.

Lördagen började med att jag följde med mamma, Terry och Lilly till Strängnäs över dagen för att gå på deras årligs marknad. Vi hittade inget annat än chokladbollar där men det var absolut härligt att få gå runt i det fina vädret. På kvällen åkte jag sedan vidare hem till Rasmus för att fira hans mamma som precis har fyllt år, supertrevligt!

Söndagen var minst lika fin som lördagen och den spenderade jag tillsammans med en av mina bästa tjejkompisar Elvira. Det blev en fika och lite tjejsnack samt en liten photoshoot bland höstlöven.

På kvällen åkte jag och mamma till söder och såg A Star Is Born på bio. Den har ju varit så omtalad och jag har till och med hört rykten om att den kommer att bli Oscarnominerad och det kan jag förstå för den var SÅ bra. Helt sjukt vad Lady Gaga är duktig på att sjunga och hennes skådespelarkunskaper var mycket bättre än jag hade förväntat mig. Hela storyn i filmen vad sjukt bra och ja, har ni inte redan sett den så rekommenderar jag verkligen er att göra det!!

Slänger in trailern här:

Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Fredag och en soluppgång

Äntligen fredag! Vaknade upp till en sååå fin soluppgång (ni ser vänstra bilden). Tänk att få vakna upp till den utsikten varje dag, så drömmigt. Gårdagen och dagens konferens var bra men trots det så ska det bli så skönt med lite helg. Jag har sovit alldeles för få timmar de senaste två dygnen, och det börjar kännas i kroppen nu kan jag säga, haha. Vad som annars händer idag är inget speciellt, tror inte jag orkar göra så mycket heller för den delen, rätt skönt ändå.

Trevlig helg på er!

Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Waxholms hotell

Hej på er! Jag har precis anlänt till Waxholm hotell med jobbet. Nämnde ju igår att jag ska på konferens här till och med imorgon fredag, så det är ändå lite skoj. Det ryktas även om att vi ska köra ”Fångarna på kastellet” vid 16-tiden, vilket typ ska likna Fångarna på Fortet, så det ska bli roligt att få leka lite hihi. I och med det så ska jag alldeles strax ta och byta om till lite mer oömma kläder och sen är det dags att ta färjan till kastellet.

Hoppas ni får en fortsatt bra torsdag!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer