Marble Beach

Ser ni vattnet? Jag upprepar: Ser ni vattnet? Alltså WOW är det enda ordet som kan beskriva det. Jag tror inte ni förstår hur otroligt blått det var i verkligheten. Det var det absolut sjukaste havsvattnet jag har sett i hela mitt liv. Vi hade ett mål med den här resan och det var att ta oss till just den här stranden, Marble Beach, och jag är så nöjd att vi lyckades ta oss dit till slut (det var inte helt enkelt). Klapp på axeln till oss!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Båtutflykt

Idag vaknade vi med tuppen, alltså lite väl tidigt om man säger så haha, men det var värt det eftersom vi skulle iväg på båtutflykt. Vi har haft en heldag ute till havs, med en massa sol och en massa bad och fint vatten. Tre stopp gjorde vi med båten, där sista stoppet helt klart var bäst. Vattnet var såååå turkost.

Nu ligger vi på hotellrummet helt utmattade. Blir nog en liten tupplur innan middagen skulle jag tro ;)


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

At the beach

Idag blev det en dag på stranden. Vi valde en strand som ligger relativt nära hotellet, cirka 500 meter bort bara. Måste säga att det var en väldigt mysig strand! Lagom mycket folk och dessutom var solstolarna gratis haha. Gratis är alltid nice. Hem till hotellrummet kom vi för ungefär en timme sedan och vi är just nu helt galet trötta. Att ligga i solen tar på krafterna mer än man tror! Så vi ska väl vila en liten stund nu och sedan göra oss redo för middag!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer