Studentbal

Idag är ingen vanlig dag, för idag har jag nämligen min studentbal. Som jag har längtat efter denna dag och nu äntligen är den här. Vi hade för övrigt studentfotografering i skolan idag också, vilket också bara var en bekräftelse på att allt verkligen börjar lida mot sitt slut på riktigt. Betygen sattes dessutom igår, så nu kan jag säga de magiska orden: JAG ÄR HELT KLAR MED SKOLAN!

Men som sagt, studentbal är det som står på schemat härnäst och den börjar klockan 19 ikväll. Trots att balen kommer att vara i skolan så är jag helt övertygad om att det kommer bli hur bra som helst. Att bara få umgås med alla är ju det som räknas. Jag kommer förmodligen uppdatera er imorgon om hur kvällen var osv. så stay tuned!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Tiergarten och en röd klänning

Klänning: H&M / Skor: K.Cobler / Väska: GinaTricot

Dag tre i Berlin
var det idag och precis som alla andra dagar vi har varit här så har vi haft typ världens bästa väder. Det kanske är tråkigt att prata om vädret men jag måste ändå påpeka det för alltså sommarvärme var ju typ ett år sedan man kände nu (haha), så man har världens bästa feeling här när det är så "somrigt".

Vad har vi gjort idag då? Jo, egentligen bara gått en himla massa. Gick igenom parken Tiergarten och det var verkligen jättefint där, särskilt nu när träden är så gröna och blommorna har börjat blomma. Kolla bara så drömmigt det ser ut på bilderna!

Det är för övrigt sista kvällen här så det blir en fin avslutande middag nu ikväll innan vi imorgon eftermiddag åker hem till Sverige igen. Ett bra avslut på en bra resa!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Dag två

Kolla vad glad jag är! Jag ska ju åka tunnelbana hahah ;)


Vilken tur att tunnelbanan kom också, hihi


Vi gick även till Brandenburger Tor, vilket är självklart när man är turist såklart!


Ja, tanken med den här bilden var att man skulle se Brandenburger Tor i bakgrunden, men ja, en bild på enbart mig fick duga haha.


Avslutade dagen i Mall of Berlin


Jag menar, kolla vilken dröm för oss shoppingberoende människor


Dag två i Berlin börjar lida mot sitt slut. Det har varit en väldigt bra dag idag också. Min morbror med familj kom hit till Berlin igår kväll så vi har haft det lite extra trevligt idag allihopa. Vi började dagen med en guidning i Berliner Underwelten, alltså där de som överlevde bombningarna under andra världskriget bodde. Det var ganska sjukt att se hur dom bodde, det var liksom under marken. Man har väldigt svårt att kunna sätta sig in i hur de hade det på den tiden. Det var både hemskt och häftigt på samma gång att få se allt, men framförallt var det intressant.

Dagen fortsatte till fots och lite sevärdheter checkade vi av på vägen. Tog dessutom en sväng förbi ett av Berlins shoppingcenter (som ni ser på bilderna). Det var riktigt stort, alltså verkligen stort. Med andra ord: Dröm!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer