Flower prints

Blus: Bikbok

Hur söt är inte blusen? Jag vet att jag tipsade om den för några veckor sedan och jag kunde inte motstå ifrån att köpa den några dagar senare haha. Tycker verkligen om den! Idag bar jag den till ett par "slitna" (okej dom har typ hål i knäna haha) svarta jeans och en grå kappa (samma kappa som från det HÄR inlägget). Kände mig vårig ändå, TROTS att det har snöat hela dagen??? Alltså ursäkta, men vad hände? Kontrasten mellan i måndags och idag är ju ganska sjuk haha. Jag menar, i måndags var det nästan 20 grader och sol och idag snöar det? What... Sverige när det är som bäst alltså.

I övrigt har min dag inte varit så händelserik. Hade opponering på gymnasiearbetet i skolan idag, så nu är vi verkligen så gott som klara med hela gymnasiearbetet. Några småsaker som ska justeras men sen är det sååå klart det kan bli. SÅ himla skönt!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Tisdagsinspiration

Weheartit@louiselangerfors


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Just a casual outfit

Klänning: H&M / Topp: Zara / Strumpbyxor: Lindex / Solisar: Gina Tricot

Kände mig lite som fem år gammal igen imorse när jag drog på mig min hängselklänning och åkte till skolan, haha. Men jag gillar den! Tycker verkligen att klänningen gör en himla söt outfit. En perfekt vår-outfit verkligen! Jag har även blivit lite smått förälskad i mönstrade strumpbyxor. Jag tycker att en outfit blir så mycket mer levande med lite mönstrade ben, än bara vanliga svarta strumpbyxor. Mina nästa inköp blir ett par med stjärnor tror jag, har suktat efter ett par med stjärnor på hur länge som helst nu!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer