Avsnitt 21 - #FettStörande

I fredags släppte vi avsnitt 21 av Fredagsmys med LC. I veckans avsnitt så listar vi saker som vi stör oss på, vilket är en del haha. Alltifrån flygplan till barnprogram... Ja, detta är ett "Fett störande" avsnitt, men så kul att lyssna på och det var så roligt att spela in det här avsnittet! Jag och Chamy var dessutom inte enade alla gånger, vilket gjorde det ännu roligare. Jag själv älskar att lyssna på vad folk stör sig på, haha, för gud vad vi kan störa oss på så små saker egentligen... Hur som helst, lyssna gärna på veckans avsnitt!

Direktlänk: HÄR


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Mina mest spelade låtar just nu:

Åh jag blir så himla glad av dessa låtar! Eller glad och glad, jag mår typ bra av att lyssna på dom. Hela Fifty Shades Darker albumet är jag egentligen ganska så besatt av men mina favoriter är nog Code Blue och Helium som ni ser här ovan. Resterande här över är också helt underbara! Älskar Lana Del Reys låt Love. Jag blir typ lugn i hela kroppen av att höra den, så det är ett supertips till er som letar efter något sådant!

Vilka är era favoritlåtar just nu?


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Mitt sista sportlov

Sämsta uppdateringen går till mig! Förhoppningsvis blir det ändring på det nu med tanke på att jag faktiskt har gått på sportlov! Sista sportlovet för min del ever. Så himla konstigt att säga så, men så är det. Det ska för övrigt blir helt fantastiskt underbart att vara ledig i en hel vecka. Detta lov kom verkligen lägligt om man säger så!

Ikväll ska jag endast ta det så lugnt jag kan. Kanske tar och skriver klart en uppsats som ska vara inlämnad på söndag, men annars har jag ingenting annat planerat. Önskar er en fortsatt härlig fredag!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer