Framme i NYC

Godmorgon mina fina! Och för mig är det verkligen morgon. Klockan är 05.10 här i New York just nu (5 timmar efter svensk tid), men jag kan verkligen inte sova (trots att jag endast har sovit typ 4 timmar totalt det senaste dygnet). Har åkt på en väldigt opassande förkylning så kan varken andas eller prata pga. täppt näsa och lock för öronen, så ja, det börjar väl sådär hahha. Meeeen om ungefär 4 timmar så är jag förhoppningsvis redo för att ta mig ut på New Yorks gator. Jag är såååå taggad!!

Hoppas ni får en fin dag!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Mitt sista höstlov

Nu har jag gått på mitt allra sista höstlov. Känns så sjukt att säga så. Att det nu faktiskt börjar ta slut på riktigt. Ett lov mindre men ett steg närmare studenten, så man får se det så haha. På lovet åker jag ju som jag nämnt tidigare till New York, vilket är helt sjukt det också. En dröm går definitivt i uppfyllelse kan jag säga. Så ja, det är ju som sagt mitt sista höstlov, så varför inte för det till det absolut bästa? Ja, vi får väl vänta och se...


Kram Louise


Gillar

Kommentarer

Mina topp 12 appar

VSCO: Min absolut bästa redigeringsapp. Alla mina bilder som jag instagrammar redigeras i VSCO innan. Allra oftast så använder jag filtret som heter C1, men även P5.

UNUM: En alldeles perfekt app för oss som vill ha koll på vad som passar eller inte i vårt instagramfeed. Du kan alltså flytta och ändra om bilderna så att du får en slags förhandsgranskning på hur feedet kommer att se ut på riktigt sedan.

Snapseed: Perfekt att småredigera lite grejer i. Efter jag har redigerat min bild i VSCO så kan jag ibland gå in på Snapseed för att antingen dra upp skärpan lite eller fixa lite småsaker som gör bilden lite mer perfekt.


Ja, jag tror inte någon av er har missat dessa tre godingar haha. Jag är så beroende utav dessa att jag inte riktigt vet om det är bra för hälsan eller inte haha. Jag menar, jag kollar nog instagram typ 80 gånger om dagen och twitter likaså.

Storytel: Perfekt när du vill koppla av. Sätt på en ljudbok och sedan är dagen gjord.

Clue: Bästa appen om ni frågar mig när det gäller att hålla koll på mensen. Appen kan typ mer om mig än vad jag kan själv haha. Så den är absolut en rekommendation.

Spotify: Behöver jag säga något mer? Nej, bäst.

Google Drive: Asbra att ha om man har ett google-konto. Det är lätt och smidigt att hitta uppsatser som man har skrivit där, samt bilder osv. Och orkar man inte hämta datorn så funkar det mesta att göra via telefonen

Google Translate: HAHA, min räddare genom alla år med engelska och franska. Den har hjälpt mig i 6 år med min franska och nu gör den sitt sista år med min engelska 7. Bästa vännen.

Google Dokument: Har man Drive så är det ett tips att ladda ned Google Dokument också av den anledningen att du då direkt från mobilen kan skriva din uppsats eller vad det nu är för dokument du vill skriva. Vill man inte skriva en hel uppsats på telefonen så är den perfekt för att gå in och rätta till stavfel eller liknande i efterhand om man hittar något sådant i sin text. Jag gör det hela tiden!Kram Louise

Gillar

Kommentarer