Nytt objektiv!

​Hej mina fina!​ Jag är så otroligt ledsen för den hemska uppdateringen. Har verkligen saknat er och bloggen dessa dagar!! Nu har jag tack och lov kommit in i skolrutinerna igen och allt flyter på som vanligt, så det betyder även att jag börjar blogga precis som vanligt igen (om inte bättre). 

Som ni säkert läste på rubriken och sett på bilderna här ovan så har jag ett nytt objektiv. En liten uppgradering från mitt Canon 50mm f/1.8 till detta - Canon 50mm f/1.4. Älskar det sååå otroligt mycket! Det är verkligen en enorm skillnad på objektiven, trots att båda är ett 50mm objektiv. Det bästa är att det är så himla tyst. Det låter nästan ingenting när man tar en bild, vilket är sjukt skönt! Sedan är bländartalen lägre, vilket också alltid är ett roligt plus! Så ja, tack så mycket för de här åren mitt gamla 50mm! Nu är jag redo för lite nytt!

Annars då? Har egentligen haft en grymt oproduktiv dag. Började 12.20 och slutade 13.35 (hade alltså en lektion) och har sedan dess bara suttit framför teven och kollat serier. Borde egentligen plugga lite då jag har lite grejer att göra i kriminologi till imorgon, så ja, jag ska väl ta mig i kragen och ta tag i skiten nu haha. 


​Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Skolstart, spa och rutiner

I måndags började jag skolan. Sista gången någonsin som jag går in i den skolan i slutet av augusti. Helt sjukt att jag har börjat i trean, att jag nästa termin faktiskt har min efterlängtade vita mössa på huvudet. Galet. Hur som helst så har jag varit lite frånvarande här de senaste dagarna, just för att jag har haft alla tankar och allting på skolan osv. Så jag har liksom inte hunnit tänka på bloggen om jag ska vara ärlig. Det är ju även nu rutinerna drar igång igen och det är tydligt. Det har gått tre dagar och det känns som jag har gått i skolan i typ tre veckor haha.

I måndags i alla fall, efter skolan, så tog jag med mig min kusin och åkte på spa. Vi fick en varsin ansiktsbehandling och lite kvalitetstid vid deras pool, med en massa sushi som avslutning av dagen. Det är alltid lika mysigt att träffa henne. Trots att det skiljer 7 år mellan oss så har vi alltid så roligt med varandra, och det är sååå härligt!

Idag är det onsdag och idag har jag haft en väldigt lugn dag. Slutade vid 13.30 då vår första lektion med gymnasiearbetet blev inställd, vilket även var min sista lektion för dagen, så sedan dess har jag i princip bara kollat senaste avsnittet av PLL (otroligt spännande just nu!!!) och degat i soffan. Det bästa med första veckan i skolan är att man är totalt pluggfri. Ska njuta lite extra så länge det varar haha.


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Lebua state at tower

Sista natten i Thailand spenderade vi i Bangkok, och inte på vilket hotell som helst, utan självaste Lebua. Om du inte har hört talas om det, googla (jag tror baksmällan är inspelad där också)! 64 våningar högt och alla hotellrum är stora som sviter. Att hotellet är klassat som 5-stjärnigt var inte så svårt att förstå, då vi redan när vi lämnade taxin blev behandlade som kungligheter. Bokstavligen. Vi fick inte öppna några dörrar själva, absolut inte dra våra egna väskor och hissknapparna skötte hissvakterna. Det var en så sjuk känsla, men en bra känsla såklart. Det var lite synd att vi bara sov där en natt, för jag hade verkligen inte klagat på att stanna där några nätter till. En natt fick vi i alla fall, och jag menar, hur ofta checkar man in på ett lyxhotell? Typ aldrig.


Kram Louise

Gillar

Kommentarer