Filmer att se i sommar

​Snart är det ​ju faktiskt officiellt sommar och hur mysigt är det inte att unna sig ett  biobesök en kväll eller två? Var inne på SF´s hemsida och insåg att det kommer en del filmer som jag faktiskt skulle vilja se, så det blir nog en del biobesök i sommar trots allt hihi, eller vad säger ni?


​Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Helgens vårshow

Helvetesveckan är över, vilket betyder att alla uppsatser är inlämnade, alla prov är gjorda och att inga fler redovisningar är i vägen. Det är så otroligt skönt att andra året på gymnasiet verkligen börjar lida mot sitt slut. Kunde aldrig tro för ett halvår sedan att jag skulle klara mig hela vägen, för oj vad krävande och stressigt det här året har varit. Det enda som egentligen återstår nu är betygssamtal kring nationella proven osv.

Förutom att helvetesveckan äntligen är över så har den däremot bjudit på två riktigt roliga dagar, lördag och söndag. Ni som har följt min blogg ett tag vet nog att jag dansar på fritiden, och i helgen var det då alltså årets vårshow. Det var så sjukt kul och så mäktigt att stå där på scen och bara göra det jag älskar mest i hela världen, dansa. Ni får några halvbra mobilbilder här ovan från helgen, då jag inte har några bättre, men de är bättre än inga alls, eller hur? ;)


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Tisdagsinspiration

Weheartit@louiselangerfors

​Tisdagen den 24 ​maj är det idag och idag har jag sovmorgon till 12.45, hur skönt?! Har dessutom bara två lektioner när jag kommer till skolan sedan, så jag kan ju sammanfatta det hela med att jag har haft betydligt mycket jobbigare dagar haha. Åker däremot direkt från skolan till House of Shapes där jag dansar, då det är lite genrep och sådant inför i helgen då vår Vårshow är. Så jag blir nog hur som helst kvar hos House of Shapes stora delar av kvällen, och jag kommer nog därför inte hinna blogga något mer idag. Ni får istället skicka lite "lycka till-kraft" så jag sätter vårt dansnummer som en smäck! ;)

Ha det så bra, så hörs vi imorgon igen!


​Kram Louise

Gillar

Kommentarer