Körsbärsblommor och studenter

Hej mina finaste! Hoppas ni har haft en bra dag, det har i alla fall jag! Vaknade dock upp med halsont imorse, vilket för övrigt kändes lite halvonödigt, men än så länge står jag fortfarande på benen, haha, så jag klarar mig nog!

Åkte i alla fall direkt efter skolan tillsammans med Paulina och Chamy till stan. Vi stannade upp vid Kungsträdgården och fotade lite, för hallååå hur fint är det inte när körsbärsblommorna blommar?! Supermysigt var det i alla fall!

Annars då? Jo, vi blev lite halvdeprimerade när vi gång på gång gick förbi kommande studenter. Det är ju mösspåtagning idag, så det kryllade verkligen av studentmössor överallt. Blir så otroligt avundsjuk... men det betyder ju däremot att det bara är ett år kvar tills det är min tur, och jag kunde inte längta mer!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

12xLouise

Har verkligen så mycket att göra just nu att jag knappt har koll på vad som egentligen ska göras. Har redovisning i svenska imorgon, matteprov på fredag, det sista till UF ska göras och som pricken över i:et så ska en uppsats i engelska vara klar innan veckans slut. Samhälle bjuder på en stor uppsats, franskan likadant och ja, har jag glömt något? Jo juste, alla satans Nationella prov sätter igång nu. Jag har så mycket att göra att jag gör ca ingenting, standard mig den här tiden på året.

Hoppas er vecka är bättre än min i alla fall! Vill bara få sommarlov nu nu nu och bli klar med tvåan. Längtar så mycket!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Tips till ett finare instagramflöde

HITTA INSPIRATION

Jag personligen älskar att följa instagramkonton med bilder som bara skriker "GOALS!". Jag får en sådan sjuk inspiration till livet haha, och det får en att våga släppa på kontrollen och posta mer än bara selfies.

Mina favoritkonton just nu är @erynkrouse, @lisatellbe och @angelicablick. Så sjukt inspirerande alla tre!

VARIERA DITT FLÖDE

Här syftar jag på antalet lika bilder, dvs. oftast våra älskade selfies. Jag brukar tänka att var tredje bild ungefär ska vara en selfie och däremellan något helt annat. Det gör flödet lite luftigare och lite roligare att titta på. Sedan kan vi kolla på de tre tjejerna här ovan och deras flöden. Eryn Krouse har som ni ser många bilder på sig själv, men det funkar eftersom alla är olika vinklar och i olika miljö, och Lisa Tellbe och Angelica Blick har lite mer av det jag beskrev.

HITTA ETT REDIGERINGSPROGRAM

Är det något vi gillar när det kommer till instagramflöden, så är det ljusa bilder med kvalité. Allra helst bilder tagna i dagsljus, eller har jag fel? Lättaste sättet att få dessa magiska bilder är ju då med lite redigering, för tyvärr kommer inte allt ljus och alla färger fastna på bild naturligt, utan vi behöver fuska lite hihi. Mitt favorit-redigeringsprogram är VSCO, just för att det går redigera bilderna på precis det sätt man vill. Dessutom finns det ett gäng snygga filter att välja på också. En stor favorit helt enkelt!

Så mitt sista tips är alltså att hitta ett redigeringsprogram som just du gillar. Instagrams egna redigerare har ju dessutom blivit grym, så varför inte börja där?


Kram Louise

Gillar

Kommentarer