SPORTLOV!

Äntligen är det lov! Så himla, himla skönt med en veckas ledighet, jag är så taggad på att inte göra någonting alls, bara ta det lugnt och njuta av livet den här veckan! Och det är precis vad jag ska göra. Vid 15 idag så kommer släkten hem till oss för att fira min bror som fyllde år nu i veckan, så det är väl i princip det som händer idag. Sedan är det ju mello ikväll, vilket jag såklart måste se på, så ja, det börjar bra i alla fall! :) Hoppas ni får en fin dag, vi hörs antingen ikväll igen eller imorgon bitti, PUSS!

Gillar

Kommentarer

The latest days

Hej på er! Hoppas ni mår bra, det gör i alla fall jag, om man bortser att jag är fruktansvärt trött. Denna vecka har verkligen varit fullt ös medvetslös om man ska vara lite kortfattad haha. I tisdags hade vi alltså UF-mässa i Älvsjö hela dagen, vilket var sjukt kul men sjukt krävande. Vaknade 5 på morgon och var inte därifrån förrän lite efter 18 på kvällen. Åkte däremot dirket från mässan till stan för att äta middag och gå på bio, då min lillebror fyllde 16 år, så med andra ord var tisdagen väldigt lång! 6 timmar senare var det dags för skola igen och det var även dags att ladda upp för "UF-galan" senare på kvällen, där alla prisutdelningar osv skulle ske. Tyvärr vann vi inget men vi har verklien fått uppleva så mycket kul och vi är riktigt stolta över oss själva! Känns lite konstigt att UF är över nu efter ett halvårs slit med allt, men det är samtidigt väldigt skönt. Well, jag ska sluta babbla nu och fortsätta plugga till mitt franskaprov imorgon. Sista rycket nu innan sportlovet!! Godnatt!

Gillar

Kommentarer

6 anledningar till att dricka mer vatten

De senaste veckorna har jag bestämt mig för att dricka så mycket vatten jag kan. Jag är väldigt dålig på att få i mig vätska överhuvudtaget om dagarna, så jag ville verkligen ta tag i det, och vad är egentligen bättre och billigare än vårt egna kranvatten? Så är du som mig, som är dålig på att dricka om dagarna, så ska jag här och nu ge dig 6 anledningar till varför du bör dricka mer vatten: 1. Du får bättre hud och vackrare hår. Vatten återfuktar och håller huden mjuk, fräsch och fin, likaså håret. 2. Du får fastare muskler. Muskler består primärt av vatten vilket innebär att det är viktgit att dricka vatten för att behålla dem fasta. 3. Du håller dig lättare frisk. Vid vätskebrist så torkar slemmhinnorna i mun, näsa och hals ut, därför är det viktigt att dricka vatten! 4. Du kan bota trötthet. Trötthet beror ofta på vätskebrist, så drick ett glas vatten för att väcka hjärnan och hjälpa till med koncentrationen. 5. Du tränar bättre. Kroppen förlorar mycket vatten när den svettas, därför bör du dricka vatten både under och efter träningen. 6. Vatten får dig på bättre humör. Mår kroppen bra fysiskt så kommer den aoutomatiskt må lite bättre psykiskt också. Bortsett allt dethär så är det ju också väldigt gott också. Visst, det kan vara tråkigt att dricka ibland, MEN, gör det godare då. Jag brukar tillexempel slänga ner några citronskivor och ibland även gurkskivor. Frukt, bär, ja, bara du sätter gränserna, men en sak kan vi enas om - Vatten är bra!

Gillar

Kommentarer