Summerlove

Är helt förälskad i den här lemonaden från Proviva. Så himla somrig smak att jag nästintill glömmer bort vilket sjukt dåligt sommarväder vi har i Sverige i år. Och den där supersöta muggen till (köpt på ullared för 14kr) gör nästan lemonaden ännu godare! Ville mest bara ge er ett litet tips om ni inte hade smakat den innan ;) Hur som helst så var jag i Farsta idag igen, fast denna gång med Alex. Hon skulle kika efter några snygga jeans och jag kan meddela att hon hittade ett par sjukt snygga från Diesel om jag inte minns helt fel. Nu ska jag ta och kolla några avsnitt av Orange is the new black, så vi hööörs!

Gillar

Kommentarer

3 basics

Jag nämnde ju tidigare idag att jag och mamma skulle iväg och kika lite i affärer (precis som att jag verkligen behöver spendera mer pengar hahah), så sagt och gjort. Vi åkte till Farsta centrum vid 2 tiden ungefär och kom hem för bara någon timme sedan. Tomhänt kom jag inte hem heller, utan skaffade mig tre nya basplagg som verkligen är hur underbara som helst! Den översta tröjan (randiga) var det 70% rabatt på, så hörni, den var nästan gratis ;) Hur som helst är jag jättenöjd med alla tre. Som sagt inte så roliga eller speciella plagg men basplagg är bra grejer ändå!

Gillar

Kommentarer

New details

Inte nog med att jag köpte en kamera igår, utan igår åkte även jag och mamma till ikea och köpte denna snygga golvhylla till mitt rum här hos mamma då. Vi köpte även lite ljus och sådant som ni kanske ser på bilderna, så nu har jag grymma utrymmen att gömma undan saker o ting i mitt rum och snyggt blev det också! Nu ska jag göra mig i ordning lite grann och sedan tror jag att jag och mamma ska iväg o kika lite i affärer. Vi hörs senare!

Gillar

Kommentarer