Summer must haves

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 Trots att vädret fortfarande tyder på typ oktober så är det ju faktiskt så att vi går in i en sommarmånad imorgon -JUNI! Galet ju! Därför tänkte jag dela med mig utav mina "Summer must haves", nu när vi ändå går mot varmare tider (förhoppningsvis). Dela gärna med er av era favoriter på sommaren :)

Gillar

Kommentarer

Mors dag

Ni har väl inte glömt att fira era mammor idag? Det är ju trots allt Mors dag idag, så se till att vara lite extra snälla mot dem idag ;) Jag själv gjorde frukost till mamma, vilket uppskattades! Annars då, det är söndag idag vilket vanligtvis brukar betyda träning för mina gymnaster men inte idag, så planerna är helt enkelt inte spikade än vad jag ska hitta på. Det får vänta och se helt enkelt. Har ni firat era mammor idag?

Gillar

Kommentarer

The final countdown

Alltså wow, checka sista siffran... 11 dagar?!! Är det verkligen så att jag har gått ut första året på gymnasiet om 11 dagar? Aa jag tror det, haha. Jag är hur som helst så sjuuuuukt taggad på sommarlov och jag känner på mig att den här sommaren kommer bli en av dom bättre någonsin, så snälla kan dagarna bara gå lite lite snabbare, kan inte vänta längre.. ;)

Gillar

Kommentarer