By H&M

1 / 2 / 3 Jag har sett att flera bloggare har tipsat om dessa kappor från H&M och jag kunde inte låta bli jag heller. Tycker dessa är så himla fina och passar hur bra som helst som en vårkappa. Den blir din för 499:-, jag ska nog skaffa mig en i alla fall. Kan dock inte bestämma mig vilken färg som är snyggast. Vilken tycker ni?

Gillar

Kommentarer

Filmtips: Death Clique

Har gått och blivit lite småförkyld de senaste dagarna och just idag har jag haft en sån himla huvudvärk hela dagen. Därför har Netflix fått agerat min bästa vän idag. Såg då denna film och jag tycker absolut att den är värd att se. Det är dock en väldigt hemsk historia bakom filmen men den var så himla spännande! Har för mig att det i början av filmen stod att den var baserad på en sann historia vilket gjorde filmen ännu mer hemsk. Inte riktigt någon måbra film men den var faktiskt väldigt bra tycker jag. Den finns som sagt på Netflix om ni skulle vilja se den :) Nu ska jag ta och fixa mig en kopp te eller något och lägga mig under en filt. Vi hörs, pöss!

Gillar

Kommentarer

Fredag

Alltid lika skönt med fredag! Det är typ en bekräftelse på att få vila ut några dagar och det ska bli såå skönt, för den här skolveckan har inte varit rolig överhuvudtaget. Väldigt seg och mycket att göra. Det blir heller inte bättre de kommande veckorna så jag får passa på att vila den här helgen då jag förmodligen kommer behöva plugga de tre kommande helgerna framöver. Segt alltså. Så med detta sagt så ser mitt schema för kvällen ut som på bilden. Jag tänkte inte göra något alls. Hoppas ni får en bra kväll, puss!

Gillar

Kommentarer