Ful bild Ful dag

Jag lyckades verkligen inte att få den här bilden att se bra ut. Varken bridge eller photoshop var på min sida idag men drar en yolo och lägger upp den iallafall. Tanken bakom bilden var då att visa mina planer idag som aa.. inte är några alls. Nu när PLL och TVD har säsongsuppehåll så har jag känt mig tvungen att kolla på en annan serie sålänge, vilket blev Gossip Girl. Väldigt glad att jag valde den för omg vad den serien är bra! Så nu ska jag alltså sätta mig o kolla några timmar. S03E18 here I come!

Gillar

Kommentarer

Dagens klädsel

Tröja - Bondelid (köpt på MQ) jeans- H&M Jag är alltid så trött när jag kommer hem vid halv fyra på tisdagar. Känns verkligen som att det är torsdag. Varje tisdag. Skojar inte. Men jaja, skulle den här tisdagen sett ut som vanligt så skulle jag börja förbereda mig för träning om nån timme men som jag berättade igår så har jag fått träningsförbud av min sjukgymnast angående min underbara rygg. Så ingen träning blir det för mig den här veckan. Funderar dock på att sätta ihop nåt litet styrkeprogram här hemma ändå. Ja jag gör det. Toppen! Haha vi hörs! Pöss!

Gillar

Kommentarer

En bild, fyra redigeringar

Redigering: Photoshop CS5 Glad måndag på er! Som vanligt har den här måndagen varit väldigt seg. Är verkligen inget fan av den här veckodagen men det är bara att le och göra sitt bästa för att försöka hålla humöret uppe ändå. Nu ikväll har jag inga planer alls. Tänkte äta nån form av middag (då jag är själv hemma en stor del av kvällen) och typ dega i soffan några timmar. Min sjukgymnast har även gått och gett mig träningsförbud eftersom att min rygg inte är sig själv, så den här veckan är som gjord för att plugga, eller hur? ;)

Gillar

Kommentarer