Massa nytt

Hej på er! Det var längesen nu! Har precis klarat mig två veckor i nian. Inte mycket att oroa sig för såhär långt, men det kommer väl haha. Har däremot kommit hem rätt sent de här dagarna och har därför inte haft orken att blogga, men idag är det lördag och idag finns det inga undantag och inga ursäkter till att inte blogga. I tordags efter skolan så blev det en liten mini shopping med Vendela. Kom hem med en tröja från Bondelid och den här underbara parfymen från Justin Bieber! Den blev min för 339kr och den är så värd priset trots att den är så liten. NI kanske förresten har sett att jag ändrat designen. Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

Augusti favoriter

Augusti är snart över men strunt samma. Här har ni mina "augusti favoriter". Sunday. Aa det är faktiskt sol idag (sun-day haha). Idag är det egentligen träning men jag kan tyvärr inte träna. Jag har råkat ut för nån inflammation i ryggen och kan däremed knappt röra mig. Har känt mig som en 75 åring i en vecka nu och jag börjar verkligen bli trött på att ha ont hela tiden. Så istället för träning så blir det 4-årskalas. Det blir väl kul det med :)

Gillar

Kommentarer

Inspiration

Bjuder på lite inspiration en morgon som denna. Tänkte att ljusa och glada bilder kanske kunde få oss som precis börjat skolan att överleva dagen, haha. Bilderna kommer från weheartit. Vill ni följa mig så heter jag louiselangerfors. (Alla bilder hittar ni i min profil) Ha en toppendag!

Gillar

Kommentarer