Gårdagens shopping

FIck några önskemål att jag skulle visa vad jag köpte igår så here it is. På bilderna syns två blusar varav den blommiga är ganska jättemycket för stor meen jag tänkte yolo och köpte den för att den både var snygg och billig. På schemat idag står pretty little liars högst upp. Tänkte ta och kolla in det nya avsnittet typ nu haha. Lite senare i eftermiddag så drar jag med min bror in till stan där vi möter upp våra föräldrar för att sedan gå på bio. Ansträngande dag, haha.

Gillar

Kommentarer

Mys med regn

Kom precis hem från stan efter en massa shopping. Blev två tröjor och ett par solglasögon rikare men däremot 400kr fattigare, haha. Farligt med bra reor när man har pengar... Vi lyckades iallafall hålla oss ifrån regnet rätt bra. Kan ju bero på att det inte regnade på hela dagen förrän typ halv fyra, haha men nu regnar det för fullt här hemma. Jag tycker det är rätt mysigt när det regnar faktiskt. Iallafall när man kan göra en kopp te och lägga sig under en filt i soffan med datorn i knäet, precis vad jag har gjort nu. Himla mysigt!

Gillar

Kommentarer

Shopping på G

God morgon! Om en halvtimme ungefär är det dags för mig att gå till bussen som sedan för mig vidare till stan. Det blir en heldag i stan tillsammans med min kära vän Jessica och shopping står väl antagligen allra högst upp på schemat. Fick en del pengar när jag fyllde år, eller aa, väldigt mycket pengar faktiskt så jag får ju passa på att shoppa lite när jag väl har pengar haha. Hinner inte skriva så mycket mer för jag måste ta och börja fixa i ordning det sista. Puss o hej!

Gillar

Kommentarer