What doesn't kill you makes you stronger

Jättefina bilder, jag vet. Haha! Idag är det onsdag mina vänner! Mitten på veckan och en dag närmre sommarlov! :O Meen, det är 7 veckor dit, så jag kanske ska leva i verkligheten ett tag till...höhö. Idag blev det iallafall ingen träning för mig. Känner att jag har lite plugg att fixa och så är jag fruktansvärt trött. Skolan tar död på en! Jaja, det är ju som sagt inte långt kvar nu såååå det är bara att hålla ut de sista veckorna! Btw, jag är fett depp för att jag inte har några biljetter till Justins konsert. Skulle vara så himla roligt att se honom irl, meen jag får väl vänta tills han kommer hit nästa gång...om han nu kommer igen, höhö. Nu ska jag äta något för jag är hungrig och sen ska jag dega framför tven ett tag. Så rolig är jag idag, haha. Ha det så bra !

Gillar

Kommentarer

Söndagen den tjugoförsta april

Hej på er! Har ni söndagsångest? För det kan jag säga att jag har... Helgerna tar slut alldeles för snabbt! Men om jag nu ska vända på allt det här och tänka positivt så kan jag faktiskt berätta att det bara är 7 veckor kvar till sommarlov! Bara att börja räkna ner... Idag har jag iallafall varit i Torvalla hela dagen som funktionär. Kom hem vid halv 4 och drog då ut och sprang med mammsen. Mer hinner jag inte göra idag för dagen börjar lida mot sitt slut, men aa, helt okej söndag har det varit ändå...även fast det är måndag imorgon..haha!

Gillar

Kommentarer

Flower is the new power

Canon EOS 550D + Canon 50mm f/1.8 Hej på er! Idag är en härligt dag. Solen skiner och hopp om sommar kryper fram mer och mer. Kom faktiskt precis hem från en långpromenad i solen tillsammans med mamma. Kameran fick följa med också då det faktiskt fanns lite vårblommor här och där. Nu ska jag chilla ett tag och sen ta och äta middag..höhö. Ska väl lägga mig tidigt idag, måste upp tidigt imorgon bitti..suck! Jaja, ni får ha det så bra! :D

Gillar

Kommentarer