Sista februari

Ska föreställa en räksmörgås, så ni vet ;) Hej! Har ni haft en bra torsdag såhär långt? Min dag har varit kanon fram tills jag insåg att sportlovet snart är slut! :O Hur gick det till? Idag har jag iallafall hunnit med en del grejer. Jag gick upp vid 8 idag och gjorde mig en supergod frukost, fortsatte sen morgonen med att kolla på det nya avsnittet av Pretty little liars, och det var ett helt sjukt spännande avsnitt! Jag typ dog. Vid 12 åkte jag och mamma till Paus Bagarstuga, där vi även mötte upp mormor för att sen äta lunch (där har ni räkmackan). En timme senare kom även Vendela dit då mamma skulle skjutsa oss till Farsta C. Hittade 2 T-shirtar från Gina, men fick ingen bra bild på dem, så ni får se dem nån annan dag :D Kom även hem med en trasig tumme...det är inte lätt att prova byxor utan att förblöda ;)

Gillar

Kommentarer

Oh god, it's sun outside!

Jeans: Dr. Denim/ Stickad tröja: Gina Tricot Hej på er! :D Idag är det verkligen en underbar dag! Fy tusan vad skönt väder det är ute! Det var ett tag sen solen värmde om man säger så.. ;) 07.50 i morse så skulle jag till tandläkaren. Bara en sån där koll som de gör varje år. Gick stolt därifrån utan hål i tänderna. Har faktiskt aldrig haft hål en enda gång, så det var ju skönt att det inte blev första gången idag ;) När jag kom hem gjorde jag frukost och gick ut och fotade lite. Åh, asså jag älskar vädret idag! Jag får ett sånt här lyckorus i hela kroppen. Haha jag låter helt galen, men är det bra väder ute så fylls jag automatiskt med energi, haha! Välkommen till Sverige våren!

Gillar

Kommentarer

I love all of you!

Ni är anledningen till att jag bloggar. Ni får mig att känna att jag duger som jag är. Ni får mig att le. Ni låter mig göra något jag älskar. Tack!

Gillar

Kommentarer