Gårdagens Shopping!

Stickad tröja - New Yorker 199:- / Halsduk - Gina Tricot 99:- Hej! :D Här har ni det som jag köpte igår då ;) Älskar tröjan! Så himla skön asså! Bra kvalité för priset - rekommenderas! Halsduken har jag en likadan fast i svart. Superskön den med! Passar bra nu när det börjar bli kallt :) Idag blire det träning klockan 3 och innan det så drar me and my family hem till Emmy (min kusin) och firar henne för jag tror hon fyllde 21 i onsdags eller nåt ;) Ja, så ser väl typ min söndag ut..hehe ;) Syns och hörs senare då, puss!

Gillar

Kommentarer

Saturday-faces

Örhänge - Bik Bok / Halsband - Gina Tricot Halloj! :D Himla mörkt det blev ute helt plötsligt...snart vinter hörni! Denna lördag har jag spenderat med min mamma i Nacka forum. Kom hem med en stickad tröja från NewYorker och en halsduk från Gina :D Jag kan visa det imorgon! Molly Sandén uppträdde faktiskt i Nacka Forum idag också! Snacka flyt! ;) De hade även catwalk och nån tävling om klänningar från Lars Wallin ;) Snart blire middag och sen ev. bloggning, annars får vi se vad denna kväll erbjuder ;) Ni får ha en toppenkväll, så hörs vi senare!

Gillar

Kommentarer

Friday

Hej coolingar! :D Today it is friday! Ska snart dra på träning, så ska dra mig in till köket och fixa nåt och äääätaa! Måste bara säga att jag skulle göra en fett cool videoblogg igår (fett inte cool viddeoblogg med andra ord) men kameran dog mitt i allt och så blev jag arg och så skulle jag på träning...haha! Får se om det kanske kommer en videoblogg imorgon istället :) Ha det så bra så hörs vi senare eller imorgon! Puss och kram!

Gillar

Kommentarer