Waaaa vad hände??

Asså gud, jag vet inte vart jag ska börja! Har ju verkligen inte bloggat bra de senaste två veckorna! Sjukt ledsen för det! Skolan började ju förra måndagen och samtidigt började ALLTING! Träningar, piano, läxor.. Samma helg som skolan började åkte jag också till Falun på träningsläger, så hela den helgen försvann liksom ;) Den här veckan har jag har jag inte haft lika fullt upp..fortfarande träningar och läxor, men känner att jag kan andas ut lite mer denna vecka ;) Jag hade tänkt att blogga både i onsdags och igår, men jag hann inte, för träningar kom emellan ;) Vilken historia va? ;) Jag vill bara tacka för att ni har stannat även fast jag inte har bloggat! Tack! :D

Gillar

Kommentarer

Nu är det över

Heej! :) idag är jag lite deppig. Det är ju så att lovet typ redan är slut. Sista rikiga lovdagen var igår...suck. Dessutom har jag blivit förkyld..orkar typ ingenting idag...haha, jag börjar sommarlovet med att vara förkyld och jag avslutar lovet likadant ;) Jag försökte samla ihop några bilder från i sommar som ni ser här över. Det var himla svårt att hitta bilder som jag inte har lagt upp i bloggen nu under sommaren, men tror att dom här bilderna aldrig visats förut ;) Nu ska jag fortsätta snora och snyta mig och hosta och...aa ni vet ;)

Gillar

Kommentarer

Sista torsdagen..

Som vanligt, skitsnygg! Haha! Jag kom plötsligt på en himla sorglig grej...Idag är det sista torsdagen på sommarlovet! (är det torsdag??!) OMG, stressen börjar om bara några dagar! Jag är inte redo! Jag behöver längre sommarlov! Whaaa! Det här sommarlovet har gått skritfort! Undra varför egentligen...jag menar, jag har ju liksom inte gjort speciellt mycket. I vanliga fall brukar det bli skärgården för min del ungefär hela sommaren, men i år sjösatte vi aldrig båten (vilket inte gör så mycket eftersom det knappt har varit nån sommar) för att det var massa grejor som skulle fixas. Det här sommarlovet gick jag och väntade på i 12 långa månader, och så försvinner det på 3 timmar! :O Inte kul. jaja, ikväll blir det iaf träning. Halv sju till nio gäller det! Dags att komma i form igen!

Gillar

Kommentarer