4 saker som har hänt på ett halvår

Blivit Gucci-ägare

Ja det stämmer. Jag har gått och köpt mig min drömväska. Det var inte billigt och det var inget impulsköp, men jag kan säga att jag ALDRIG har varit så nöjd över ett köp i hela mitt liv. Den är så fin min lilla väska, så fin.


Kompisdejtat

Det här var så så så roligt! Jag tror att rätt många av er känner till Andrea Hedenstedt och Mathilda Lundqvist's facebookgrupp? Hur som helst så var det tack vare den gruppen som allt började. 3st kompisdejter har jag varit på varav jag totalt har träffat 11 nya personer, SÅ ROLIGT! Det är inga jag träffar dagligen, men det är så kul att ha fått lite ny bekantskap med tjejer runt om i landet som jag förmodligen aldrig skulle ha träffat om jag inte valde att gå med i deras facebookgrupp. Det är ALDRIG försent att träffa nya vänner. Klapp på axeln till mig själv.


Träffat Rasmus

Ni läste rätt, och ni misstänker rätt: Jag är inte singel längre. För ganska precis ett halvår sedan så träffade jag min fina Rasmus för första gången. Jag är så glad att jag har träffat honom, att jag fick avsluta 2017 och börja 2018 med honom och att jag får spendera så mycket tid med honom. Så glad. Vem visste för ett halvår sedan att det skulle bli såhär?


Tagit körkort

Fyfan vad jag är bra! Heltidsjobb, körkort och pojkvän - bara lägenhet som fattas och sedan är mitt vuxenliv komplett? Skämt åsido haha, men Oh My God vilken befriande känsla det var att ta körkort. Vilken befriande känsla det ÄR med körkort. Jag är så jävla bra.


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica,

Men alltså, GUD, så mycket du hunnit med & fasiken vad kul att du är tillbaka. Har kikat in här lite då & då i hopp om att hitta ett nytt inlägg 😉

angelicawahlin.se
Ida
Ida,

Åh så härligt inlägg och underbara saker som hänt!! 😊

idanilssonphoto.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229