What doesn't kill you makes you stronger

Jättefina bilder, jag vet. Haha! Idag är det onsdag mina vänner! Mitten på veckan och en dag närmre sommarlov! :O Meen, det är 7 veckor dit, så jag kanske ska leva i verkligheten ett tag till...höhö. Idag blev det iallafall ingen träning för mig. Känner att jag har lite plugg att fixa och så är jag fruktansvärt trött. Skolan tar död på en! Jaja, det är ju som sagt inte långt kvar nu såååå det är bara att hålla ut de sista veckorna! Btw, jag är fett depp för att jag inte har några biljetter till Justins konsert. Skulle vara så himla roligt att se honom irl, meen jag får väl vänta tills han kommer hit nästa gång...om han nu kommer igen, höhö. Nu ska jag äta något för jag är hungrig och sen ska jag dega framför tven ett tag. Så rolig är jag idag, haha. Ha det så bra !

Gillar

Kommentarer

Lotta,
Sv: Jaa, den var verkligen jättefin! :) och jag är hemma idag så om en liten stund ska jag till gymmet tror jag =) Själv då? :) otroligt fina bilder på dig!
olesenstjej.blogg.se
Var gärna med i min "rabatt-kods" tävling - Om att vinna min rabatt kod som jag lottar ut. Via rabatten kan DU som tävlare köpa tex en piercing och sedan sätta in rabattkoden DU vinnare så att du får de billigare. Man kan även köpa annat t.e.x smycken osv från sida + lägga till rabatten. Intresserad? anmäl dig då! ;)http://michilitemichelle.webblogg.se/2013/april/vinn-rabatt-kod.html#comment
michilitemichelle.webblogg.se
svea ~ maviedesvea ?,
Vad heter typsnittet där det står "Louise" i din header? -Tacksam för svar :)
maviedesvea.blogg.se
linn,
Älskar ditt hår! :D
linnffotar.blogg.se
Emma - The one and only,
sv: just nu har jag tagit en pause i filmen för att svara på lite kommentarer;) Själv?:D
eemmafernhagen.blogg.se
Sara - Hold on be strong,
Fin!! sv: sådär, allt bra? :D kram
saraleasofia.blogg.se
Edith
,
ååh du är så himla fin hiho! ^^
Sofia,
Väldigt fina bilder :-D
www.acordingtosofia.se
kkaffehörnan,
Vad bra du fotar
www.kaffehornan.se
Emma - The one and only,
åh vad fina bilder! sv: det är bara bra! Själv?:D
eemmafernhagen.blogg.se