Vi tar med oss lärdomarna...

Tänk ändå att vi klarade oss igenom 2020. Se ändå så många glada minnen jag har från detta år, men när några av de här bilderna ovan togs så hade vi inte någon som helst aning om vilket år vi skulle ha framför oss. 2020 kändes verkligen som ett perfekt år att bli ett perfekt år. Så blev det raka motsatsen. Det här året blev något som ingen var beredd på. Vi har ställts inför utmaningar som vi inte behövt ställas inför tidigare. Det har varit skittufft och framförallt tråkigt men en sak har i alla fall jag tagit med mig ifrån detta år - att ta vara på det jag har och hålla hårt i det.

Jag har egentligen ingen rätt att klaga. Jag har fått behålla mitt jobb, jag har inte varit sjuk och mitt liv har i stora drag ändå rullat på som "vanligt". Det finns de personer och familjer som har drabbats betydligt hårdare och jag är bara tacksam för varje dag som har passerat. Vi har fått lära oss att leva på ett helt annat sätt i år. Att inte få krama sina äldre eller umgås som vanligt är nog det tuffaste. Jag kommer aldrig mer ta något för givet. 2020 visade verkligen hur mycket personer och tillställningar betyder.

Jag vill ändå ge 2020 en stor kram. Alla skratt var mer genuina än någonsin. All kärlek betydde mer än det någonsin gjort. Alla samtal har varit viktigare än förr. Aldrig har vi visat så mycket respekt gentemot varandra. Vi har lärt oss så mycket det här året, så nu tar vi och packar ner alla lärdomar i vårt bagage och använder kunskapen i 2021.


Kram Louise

Gillar

Kommentarer