Två veckors höjdpunkter

Vilken inledning på sommaren jag har fått hörrni! Vi hördes ju senast för lite mer än två veckor sedan och det har verkligen varit 2 fullspäckade veckor. Älskar det.

En av höjdpunkterna var ju absolut midsommar. Har vi någonsin haft en sådan bra midsommar som denna? Tror inte det. 30 grader varm och sol hela dagen och dessutom hade jag garanterat den roligaste midsommaren i mitt liv i år. Började dagen hemma hos min bästa tjejkompis Paulina. Där dracks det bubbel, åts massa gott och spelades massa spel. Vi var ett tjejgäng som hade så sjukt kul hela dagen (och natten hehe). Vi tog oss senare vidare till en hemmafest. Sammanfattningsvis så levde vi våra bästa liv på midsommar.


Måndagen efter midsommar så åkte jag om mamma till Göteborg för en liten minisemester. Tanken var egentligen att vi skulle åka till Grekland, men resan blev såklart inställd så därför fick det bli Göteborg istället. Det gjorde absolut ingenting eftersom det bjöds på 30 grader och sol varje dag ändå. Vi spenderade 2 dagar på Arken hotell. Vi var verkligen på spa i 2 dagar och njöt av att inte behöva göra något annat än att typ sova. Så himla värt alltså!


De två kommande dagarna efter Arken hotell och spa, så åkte vi vidare till Göteborg. Vi checkade in på Bellora som för övrigt var ett sjukt mysigt hotell mitt på Avenyn - kan starkt rekommendera. De hade en sinnessjukt god mat i sin restaurang och det bästa av allt var nog deras takbar som vi passade på att ta lite drinkar på i den sjukt varma solen. Utomlandskänsla fanns definitivt kan jag meddela.

Sjukt glad att jag och mamma tog oss till Göteborg. Vi har ju som tradition att göra en resa om året bara hon och jag, och det här var absolut värdefullt. Vi har det alltid så roligt och mysigt på våra resor! Bästa mamma.


Vi kom hem från Göteborg på torsdagskvällen och fredag morgon var det fullt ös igen. Jag hade kontorsaktiviteter med mitt jobb på schemat och det inleddes med en lunch på Restaurang J i Nacka. Våra kontorsaktiviteter är ärligt talat alltid succé. Bästa gänget och sjukaste festerna faktiskt haha.

Dagen efter fortsatte festligheterna men tillsammans med Paulina. Blev en kväll på Tak i stan och efterfest hemma hos mig haha. Vi var ett glatt gäng på 4 som återigen levde våra bästa liv. Trött som sjutton var jag på söndagen, och inte det minsta taggad att gå tillbaka till jobbet på måndagen, men det var ändå okej efter alla dessa händelserika dagar.

Nu jobbas det på i 4 veckor till, sedan har jag lite semester igen.


Vi hörs,

Kram
Louise

Gillar