Tisdagen den 12 januari

God morgon hörni! Idag var det extra jobbigt att vakna kan jag erkänna haha. Det är aldrig kul att gå upp på morgonen, men idag var det utöver det vanliga. Jag hade det så perfekt varmt och gosigt under täcket att det helt enkelt var fysiskt omöjligt att ta mig från sängen. Träningsvärken hade även smugit sig på, så det var verkligen bokstavligt jobbigt att ta mig upp från sängen haha. Tränade med pappa efter jobbet igår och jag har en känsla av att när den här dagen närmar sig sitt slut så kommer jag ha extrema svårigheter att gå - träningsvärken kommer vara brutal. Men man gillar träningsvärk ändå, en sorts hat-kärlek.

Dagen består (som vanligt) av jobb. Jobbar till 17 och sedan är det raka vägen hem. Nog för att det inte går att göra så mycket ändå, men idag känner jag verkligen bara för att vara hemma. Det blir nog förmodligen bara en kväll tillsammans med en bra serie. Låter som en plan.

Hoppas ni får en bra dag!

Kram Louise

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Hoppas du för en superbra dag! ❤️

nouw.com/beattriicee
johnssons
johnssons,

Förstår precis vad du menar, den där varma känslan under täcket som man inte vill gå i från, kände exakt samma i morse ❤️

nouw.com/johnssons
carroat
carroat,

Hoppas du får en bra jobbdag! Var svårt att komma upp här med idag 🥰

nouw.com/carroat
Åsa
,

Alltid härligt med träningsvärk 🥰