Tisdag efter klockan fem

Dagen börjar lida mot sitt slut. Jag hade en relativt lugn dag på jobbet idag, vilket börjar tillhöra vanligheterna nu i corona-tider. Jag är däremot väldigt tacksam att jag faktiskt får åka till jobbet och inte är tvungen att jobba hemifrån, för jag vet ärligt inte hur min självdisciplin hade varit då haha.

För övrigt så är jobbet just en sådan punkt som har förändrats sedan vi hördes förra året. Jag har sagt hejdå till advokatbyrån och fått nytt jobb som mäklarassistent hos Notar. Där har jag jobbat sedan början av september och det är verkligen så mycket roligare och givande än mitt förra jobb. En av tisdagens rutiner på jobbet är att jag ordnar med alla nya Till Salu-skyltar och prospekt inför helgens visningar. Förutom när jag håller i tillträden så är nog just skapandet av skyltar och prospekt en av höjdpunkterna på veckan.


Jag kom hem vid 17:30 ungefär och då var det dags att försöka hitta på något att äta. Dagens middag ser kanske inte så roligt ut, men det fick bli vad kylskåpet erbjöd haha. Det här med mat är ju inte det lättaste när man bor ensam, men det fyller sitt syfte haha.

Apropå att bo ensam, så är även det en stor nyhet sedan förra året. Jag har flyttat hemifrån, hur sjukt? I december 2019 flyttade jag till min alldeles egna bostadsrätt, och nu snart 5 månader senare så lever jag livet i min älskade lägenhet. Detta kommer jag absolut gå in mer på i senare inlägg, så jag hoppas verkligen ni vill hänga med på mitt stora kliv in i den riktiga vuxenvärlden!

Kvällens planer just nu är att se ikapp både Paradise Hotel och Robinson, då jag missade gårdagens avsnitt. Matlådan är gjord och disken är klar, så jag blir nog kvar i soffan resten av kvällen.


Godnatt, vi hörs imorgon igen.

Kram Louise

Gillar

Kommentarer