That's sad

Japp, då var det här lovet också över då. Allt går så himla fort, men det är ju skönt att det bara är 4 veckor kvar till påsklovet! Och efter påsklovet så är det verkligen inte långt kvar till sommarlov!!! Det är bara att stå ut de här sista månaderna och sen är jag ledig i 10 sköna veckor! Hur som helst så är det ju faktiskt bara sista dagen på sportlovet idag och ni som har följt min blogg ett tag känner säkert igen min taktik på "sista lovdagen". Jag ska alltså göra den här dagen så lång som möjligt genom att göra så många småsaker som möjligt, så den inte tar slut så himlans fort. Så idag tänkte jag blogga, spela piano och gå ut och gå...haha. Önska mig lycka till!

Gillar

Kommentarer

Li,
Hej! Nu är veckans blogg utsedd, kolla in om det blev du... Om inte, var gärna med en gång till! :) kram http://liella.blogg.se/2013/march/veckans-blogg.html#comment
liella.se
Elvira
,
HejHej! Skulle du kunna ha en frågestund?
altin,
Bli länkad på min blogg fast först måste du göra en sak klicka på länken för mer info !:) altinsphotos.blogg.se/2013/march/gilla-min-video-pa-facebook-och-fa-en-lank.html#comment
altinsphotos.blogg.se
MICHELLE,
Alice - bilderbyalice,
sv: svarar på kommentarer, själv?
bilderbyalice.se
Mirjami,
Sjukt fin blogg! Kolla gärna in min och lämna en kommentar! Kram
nattstad.se/Stylebymirja
Alice - bilderbyalice,
sv: ska nog ut i backen någon dag, å är väl kanske med kompisar. Men inga speciella planer. själv?
bilderbyalice.se
Marie Legendre,
Jag ska väll bara ta det lugnt, vi har ett jätte jobbigt teknik projekt i skolan... Och en svenska pp måste jag göra, nnars måste jag börja träna nu inför sommarlovet! Vad ska du göra denna veckan? :)
mariesolveiglegendre.blogg.se
? E D I T H ?,
SV. dagen var helt okej, lite seg bara haha ^_ ^ Kraaam!
ediths.blogg.se
Nancy,
SV : Åh det syns verkligen inte att dom är några år gamla, jätte bra skick :) Haha jag växte ur mina efter ca en vecka letar efter nya nu så :)
nelturk.blogg.se