Te och kvarg till en hungrig varg

Halloj! Nu har jag klarat mig genom 2 hela dagar i skolan sen lovet tog slut och det känns fruktansvärt..haha! Jag känner att jag är väldans skoltrött just nu och har verkligen ingen lust att gå tillbaks till skolan imorgon, meen har jag nåt val eller? Dessutom har jag matteprov imorgon så det gör dagen väldigt mycket bättre! Nej, nu känner jag att jag klagar jättemycket, men kände för att skriva av mig lite. Jag kom iallafall hem vid halv 4 och tog då och åt andra halvan av min Kvarg (åt första halvan till frukost) och gjorde en kopp te och satte mig framför tvn, haha, och här tänkte jag sitta ett tag, så ni får ha det så bra!

Gillar

Kommentarer

Elin,
sv: allt är bra med mig!:)
bergholmelin.blogg.se
DIANA ÖSTERBERG,
MADDISENJ,
såg ut som en fin eftermiddag
maddisenj.se
Millah,
Hej :) Har tävlingar i bloggen, var jätte gärna med! Valfri vara från Kläppi: http://millahoman.blogg.se/2013/february/vinn-valfri-vara.html Valfritt förkläde: http://millahoman.blogg.se/2013/february/vinn-valfritt-forklade.html Presentkort 500:- Spelmedposten: http://millahoman.blogg.se/2013/february/vinn-presentkort-hos-spel-med-posten.html Egen designat mobilskal: http://millahoman.blogg.se/2013/february/vinn-egen-designat-mobilskal.html Presentkort 300:- Miessidesign :http://millahoman.blogg.se/2013/march/vinn-presentkort.html ha det bra! kram // Millah
millahoman.blogg.se
Matilda,
En galen tjej i rullstol, follow me and my blog
citybloggar.se/matildastrandberg/
Amanda,
Tack så mycket :D Ja, dagen har varit bra! Har dock inte gjort något speciellt än men ska snart åka och shoppa. Själv då? Hoppas provet gick bra!
amandaevajohansson.blogg.se
Lisa,
sv; Jo jag har haft en jätte bra dag, själv?:)
lgfoto.blogg.se
Elin,
Sv: Härligt, jo tack det är bara bra :) Allt bra idag också? :D
www.eliinswn.blogg.se
Mathilda,
jätte fin blogg!! allt bra med dig? :)
mathiildaa.blogg.se
linda,
fin blogg du har! :D
www.livetmedlinda.blogg.se