Smink à la Louise

1. Hello Flawless foundation från Benefit. Börjar alltid med min foundation när jag sminkar mig och denna är underbar. Verkligen älskar den!
2. Miniralpuder från BareMinirals. Lägger på detta puder efter min foundation. Så himla luftigt och härligt puder och sitter i princip hela dagen. 3. Isadora face sculptor. Detta har jag visat tidigare men använder då detta till att framförallt "bronza" ansiktet. Rouge och highlighter åker även på i ansiktet när jag ändå är i farten.
4. "Ögonbrynspenna" från depend. Vet inte om jag kan kalla den för en penna för det är mer en kam som man målar med men denna använder jag då i alla fall för att ge mina ögonbryn lite färg. 5. Ögonbrynsskugga från the body shop. Denna använder jag till att fylla i nedre delen av mina ögonbryn. Mycket enklare med en skugga och en sneskuren pensel än kammen.
6. Vanlig flytande eyeliner från Isadora. Använder inte detta riktigt varje dag utan mer när jag har tid till det. 7. Mascara från Max factor. Denna har faktiskt blivit min favorit. Så himla bra!
Något av detta som ni också använder kanske?

Gillar

Kommentarer

S A R A,
härligt inlägg! fin bild på dig
sarafl.forme.se
Ebba,
Så bra inlägg! Svar: åh tack så mycket :)
nouw.com/ebbafridstrom
Jennifer s Gidlund ?,
Fin sminkning! Gör gärna en video skulle vara kul! :D
nouw.com/jennifergidlund