Q/A

Var är leopard tröjan ifrån? Jag antar att du menar denna på bilden här under. Den kommer från Bikbok. Köpte den dock för cirka 2 år sedan så den finns förmodligen inte kvar ;)
Har du tips på hur man förbättrar kondisen? Jag är ju då ingen träningsexpert haha, men jag kan väl dela med mig av vad jag tycker är viktigt. Tre snabba tips skulle jag säga är: - Gör en spellista med dina favoritlåtar, sådana som peppar dig och som gör det lite extra roligt att springa. - Sätt upp mål. Bestäm typ att "om en månad ska jag kunna springa 5km". Det gör i alla fall mig mer motiverad. - Spring i skogen eller på småvägar. Jag personligen tycker i alla fall att det är tusen gånger roligare och skönare att springa på lite olika underlag än att endast springa på asfalt. Vilken kamera fotar du med?
Canon EOS 550D och oftast med mitt 50mm f/1.8 objektiv. I vilket program har ni redigerat videon? Vår video har vi redigerat i iMovie. Superenkelt program, men såå roligt. Finns nog dock endast till Mac-datorer. Har du inte sett vår video så kan du klicka HÄR.

Gillar

Kommentarer

Carro
Carro,
Fin du är :)
carroat.blogg.se
ISA
ISA,
du är ju så himla fin söto!!
isabyl.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229