Peppa in helgen

Godmorgon på er!

Äntligen har vi fått fredag igen! Jag har dessutom en bra känsla i magen idag. Jag vet inte varför, för egentligen borde jag kanske känna motsatsen men jag tror nog att det är just därför som jag ändå känner som jag känner. Imorgon skulle jag och min bästa tjejkompis Paulina egentligen åka till New York. Men som ni såklart förstår och kan räkna ut så har den resan blivit inställd tack vare Corona. Det hade ju av den anledningen inte varit jättekonstigt om mitt humör hade varit piss, men jag har bestämt mig för att inte låta det påverka mig allt för mycket. Vi kan ju liksom inte göra något åt saken och det hjälper ingen att deppa ihop. Det är såklart supertråkigt men absolut nödvändigt med tanke på hur världen ser ut i dagsläget. Förhoppningsvis så får vi ett annat tillfälle att åka.

Men som sagt, idag är det äntligen fredag, och för att hjälpa er lite på traven att komma in i helgstämning så bjuder jag på mina 3 favoritlåtar för tillfället. Jag menar, en fredagsfeeling skojar man ju inte bort i första taget!


Här har ni mina 3 mest lyssnade låtar just nu. De går verkligen på repeat om och om igen och med högsta volym i lurarna så taggar i alla fall jag till! Tänk vad lite musik kan göra med en dag ändå.


Ha världens bästa fredag nu så hörs vi snart igen!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer