På önskelistan just nu

Innehåller affiliate-länkar

Jag städade och rensade lite i garderoben tidigare idag och något jag kom fram till då är att jag behöver mer av vanliga basplagg. Har alltid tyckt att basplagg är för tråkigt för att lägga pengar på men nu hörni, har jag äntligen vuxit upp tror jag haha.

Har tack vare min garderobsrensning nu suttit i säkert en timme och gått igenom H&M's sortiment. Egentligen var det H&M Home jag började hos men det slutar ju sällan där. Tycker H&M har sååå mycket fint just nu (det går lite i perioder det där). Ovan finner ni i alla fall en liten sammanställning av allt som jag behöver i mitt hem och garderob inom en snar framtid. Älskar allt.


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Mandis
,

Jättesnygga, behöver också uppdatera garderoben 🤩

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Åh vad mycket snyggt 😍

nouw.com/emelieanderssoon
Helmer
,

Jamen preciiiiis! Håller med till 30%! Man borde verkligen köpa den där pipan och hatten till basgarderoben man borde ha.

Tutumpa Umfufu
,

Men hallå alltså. När jag läser din blogg får jag känslor från när jag var ung. Nu är det ju 50 år sedan, men halloj. Skepp å hoj och hola hola!

Klaus Däckschneider
,

Åååååh, jag veeet. Lägga pengar på onödiga saker suger ju purjolök. En gång köpte jag en begagnad get för 800 kr. Fatta!!

CeciliaSalomonsson
CeciliaSalomonsson,

Men så mycket fint!! 😊

nouw.com/ceciliasalomonsson
Micke Krutmack
,

Idag köpte jag ett tjog bondbönor, märkligt ändå att mina tankar går till dig när man köper bondbönor. Märkligt sannerligen.

beattriicee
beattriicee,

Riktigt fina saker faktiskt, jag använder typ bara basplagg. Svarta jeans och en svart t-shirt!! 🙋🏽‍♀️ Men man behöver alltid ha mer!

nouw.com/beattriicee