Oopps!

Helluu alla där hemma! :D Nu var det ett tag sen jag bloggade ;) Jag har typ inte gjort så mycket, men de senaste dagarna har det vart ganska fint väder så jag kände inte direkt att jag ville sätta mig framför datorn..;) Igår började jag packa inför Kreta! :D Jag åker på onsdag morgon (planet går 06.30), och nu har jag typ inte några kläder alls i min garderob ;) hehe...ska vara borta en vecka men packade för typ 3 ;) Jaja, idag har jag iaf vart med Vendela och nuuuu gör jag ingenting ;) Bjuder på en vacker bild på mig själv här över.. *host* ;)

Gillar

Kommentarer

wilma,
Jag ska också dit men åker på fredag :) kom inte ihåg vilket hotell jag ska på
wilmanylander.blogg.se
Isabelle :],
Åh vad härligt att åka till Kreta! ska du åka med familjen eller? :)
isaloll.blogg.se
bysaandra hobbyfotograf,
hoppas du får en super duper bra dag! :)
bysaandra.webblogg.se
Amanda,
Ha så kul på Kreta! :)
neverstopsmiiling.blogg.se
Becka [fotoblogg],
Åh vad fin header du har! :D
photos-by-becka.fotoblogg.nu
Josefin,
Asså shit, jag kan inte beskriva, sitter och sprattlar för att jag är så avis på dig, VÄRLDENS snyggaste blogg har du! Asså, det är den snyggaste blogg jag någonsin sett! Och då nena jag det, jag är verkligen ärlig! :D asså så sjukt, ville bara att du ska veta hur snygg den är!!! ;D KRAMAAAR! :D
Ponnymoln.blogg.se
Yuki,
Rösta på mig i Thereses bloggtävling och få en länkning i min blogg! Gå in på: http://ttessanliindgren.blogg.se/2012/july/deltagarna-i-veckans-blogg-blev.html#comment och rösta på nr 1. Tack på förhand!
yukiyoursic.blogg.se
tina,
kommer sakna när du bloggar...:(
tinaasfoto.blogg.se
malva,
den är verkligen jättefin din design! :D
mkdn.blogg.se
Hanna,
sv: jarå allt är bra! :D sj då? ^^
helluuu.blogg.se