Nya blogg.se Hiss eller diss? :D

Haha, när jag loggade in för typ en kvart sen så blev jag faktiskt lite chockad ;) Har inte varit inne på datan sen typ förra fredagen, så har heller inte bloggat som ni märkt (ledsen för det), så idag var första gången jag såg det här ;)

Just nu ska jag försöka hitta hem här på det "nya blogg.se" så blir det säkert superbra! :D Det är ju lite snyggare än innan iaf :) Så det här kan nog bli en hiss :D

Vad tycker ni? Hiss eller diss? :D

Gillar

Kommentarer

Svea,
sv; ja eller hur! :) Det är faktiskt ganska så skönt att bara sitta ner vid datorn och chilla :)) Några planer inför helgen?
maviedesvea.blogg.se
Isabelle :],
Sv: Jadå ;) sj?
isaloll.blogg.se
Isabelle :],
Sv: Så bra :D Nyss bloggat ;) sj?
isaloll.blogg.se
Svea,
sv; jaa eller hur, okejokej har faktiskt ingen aning ska väll bara ha de chill ;)
maviedesvea.blogg.se
klickar in och önskar dig en fortsatt awesome fredag! vad gör du? :)
byericanylund.blogg.se
FELICIA BHUIYAN,
sv; aa den blev bra så! :) men ska du börja med designen nu elr? :D
fellaanz.blogg.se
rebecka,
jag tycker att det var bättre innan skitklöddigt nu ju! :(
angres.blogg.se
Hanna - Denise, Melina,
Måste bara fråga först, vart är glassarna i inlägget över ifrån. eftersom du skrev så bra om dem vill jag oxå testa :D sen till hiss eller diss.
southsthlm.blogg.se
Hanna - Denise, Melina,
råkade skicka kommentaren innan ja va klar! haha klantigt av mig... men hiss eller diss. Den nya tycker ja är helt okej! skönare design, fortare att lägga upp bilder eftersom du kan klicka på alla du vill ha samtidigt! men de dåliga är att ja varken kan blogga eller kolla bloggen via telen. de suger verkligen "/ Eftersom ja bloggar ofta via telen när ja är ute på äventyr! Sen att min Data blir så otroligt seg av nya blogg.se Eftersom den har så stora filer osv. :( hoppas du haft en bra dag idag oxå :D kram
southsthlm.blogg.se