När precis allt går fel

Bestämde mig imorse för att "idag ska jag ha en riktigt bra photoshoot med mig själv". Säg aldrig så högt för dig själv haha, för det blir verkligen exakt rena motsatsen. Det tog nog en timme för mig att hitta en plats att ens vara på, och oavsett var jag var eller var jag stod så gick precis allt fel. Så ja jag tänkte visa er att det faktiskt inte alltid blir så bra alla gånger som man kanske kan tro.

1. Fokuset. Det här var alltså första platsen jag stod på och jag har ingen aning om varför, men min kamera VÄGRADE att fokusera på mig.

2. "Jag kanske kan gå till berget". Aa, jo, hade kanske funkat om det inte var så att precis alla bilder såg ut som denna över.

3. För mycket grönt. Vanligtvis så gillar jag gröna och somriga bilder såhär på sommaren, men med min outfit idag så fungerade det bara inte. För mycket grönt och för mycket blått. För mycket som inte matchade.

4. Husväggen. "Ja men okej, jag behöver något mindre färgglatt, jag går till husväggen". Visst, färgerna fungerade men allt annat var bara fel. Solen låg fel, håret blåste i ögonen hela tiden och fasaden stack ut för mycket. Det blev för rörigt.

5. Femte försöket. Ja, det krävdes fem försök och sedan fick detta duga. Jag hade inte lust att leta längre haha. Men dessa bilder får ni se lite senare.Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Jag skulle aldrig klara av att fota mina outfit bilder själv haha! Bra att du gav det en chans iaf 😃
dixiwonderland.com/