Mina skönhetsfavoriter

Innehåller affiliate-länkar

Här har ni mina skönhetsfavoriter of all time. Några av dem är nytillskott och några har hängt med ett bra tag.

Läppbalsamet...
... från Decubal är helt magiskt. Jag som är en riktig torris (framförallt under vinterhalvåret) kan inte leva utan mitt läppbalsam och detta håller verkligen läpparna mjuka och återfuktade hela dagen. Jag har testat typ alla lypsyl och läppbalsam jag kan komma på men inget har funkat så bra som detta. Så stort tips!


Ansiktsrengöringen...
... från Indy Beauty är också en stor favorit och har hängt med mig i flera år. Väldigt prisvärd och min hy mår toppen av denna. Sminket tvättas av superenkelt också och man känner sig verkligen ren efteråt. Kan inte leva utan denna.


Tvålen & Hand Lotionen...
... från Byredo är mina senaste tillskott och är så kär i dem. Doften är magiskt och händerna blir verkligen återfuktade tack vare dessa i kombo (återigen perfekt för mig som är en torris). Snygga är dom också!

Parfymen...
... ÄLSKAR jag så mycket. Jag har i flera, flera år försökt hitta "min" doft och nu äntligen har jag hittat den. Libre från YSL doftar verkligen såå kvinnligt och lyxigt. Det är svårt att beskriva dofter men skulle nog säga att det är en härlig blanding av lavendel, citrusfrukter och vanilj. Alltså om ni inte har doftat på denna ännu - gör det!!

Foundationen...
.... är den bästa jag någonsin haft. Jag är ganska kräsen när det gäller foundations och det blev jag i samband med att jag hade irriterad och dålig hy i grundskolan. Så det har liksom hängt med fram till idag att jag vill vara så snäll mot min hy som möjligt (såklart). Hur som helst så är denna från Estée Lauder helt fantastisk. Så lätt på huden men ändå täckande. Hållbarheten är sinnessjukt bra och det finns helt enkelt ingen bättre foundtion på marknaden enligt mig. Stort tips!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Ida,

Men så himla bra tips! Måste testa det läppbalsamet, kan inte leva utan lypsyl till mina läppar haha!

idanilssonphoto.se
agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh vad kul med lite nya tips!

nouw.com/agnesmathilda
carroat
carroat,

Så många härliga tips! 🥰

nouw.com/carroat