Mina senaste dagar

Hej finisar!

VIsst är det galet att det redan är 18 maj? Mentalt är jag fortfarande i februari typ haha, så jag har inte riktigt förstått att det är SOMMAR om typ 2 veckor??!! Klagar inte dock. Därmed har också ännu en helg i Corona-tider passerat. Lördagen började med en morgonpromenad i solen. I och med att jag bor i ett nybyggt område så tycker jag det är extra mysigt att gå runt och hitta nya promenadslingor att gå och på det viset också kunna hitta bättre i min lilla "stad". Det var hur som helst en ganska frisk promenad. Solen sken som sagt men varmt var det inte haha. En skönt start på dagen i alla fall!

Senare samma dag åkte jag med mamma och company till mormor för en fika. På vägen passade jag på att stanna vid det finaste rapsfältet för några bilder (vad gör man inte för Instagram egentligen). Kunde liksom inte bara åka förbi det när det var sådär gult och fint. Väl hos mormor blev det sedan rabarberpaj och vaniljglass. Succé!

Söndagen var extremt lugn. Jag gjorde egentligen ingenting vettigt alls förutom att handla toapapper typ haha. Skönt ändå att avsluta helgen lugnt, trots att rastlösheten smög sig på lite då och då hehe...

Nu är det måndag och ny vecka - kortvecka dessutom, så skönt!


Vi hörs snart igen,

Kram Louise

Gillar

Kommentarer