Mina nya babes

 
 Nu äntligen kan jag visa er mina nya skor. Är så kär i dom, för dom är verkligen sååå sköna. Jag älskar även den lilla rosetten längst baktill, så himla söt verkligen! #NöjdTjej

Gillar

Kommentarer

Alice,
SÅÅÅÅÅ SÖTA!!!! vill verkligen ha ett par uggs!
alicelindstrom.se
Jessica,
Prietha,
Åhh, vill ha!!
prietha.se
JoJo,
åh vilka söta! :D sv; tack fina du! det känns lite bättre idag faktiskt! så jag hoppas att den känslan håller i sig nu :)
nouw.com/rockdoll
Isabella Huynh,
åh så fina!
behuy.blogg.se
Terese,
Men åh det är verkligen dem finaste uggsen jag någonsin sett! sv: Men visst är det, en så himla bra grej dem gör! Kram
tereseflinth.se
- Caroline,
MartinaOlsson,
Hej! Jag har just nu en julkalender i min blogg med härliga grejer som gömmer sig under varje lucka! De luckor som fortfarande är aktiva där du kan vara med och tävla om grymma vinster är dessa: Vinn ett supersött halsband från TIMI! http://martinaolsson.myshowroom.se/56566/julkalender-lucka-10-4/ Vinn en flaska med 100ml rosenvatten från Loelle - en underbar produkt för hud, hår m.m. http://martinaolsson.myshowroom.se/56598/julkalender-lucka-11-4/ Vinn ett fullspäckat sminkkit från Makiash! http://martinaolsson.myshowroom.se/56618/julkalender-lucka-12-4/ Vinn en valfri vara från Uffes saker och ting för max 300kr! http://martinaolsson.myshowroom.se/56625/julkalender-lucka-13-4/ Hoppas att någon an tävlingarna passar dig! En ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december.
martinaolsson.myshowroom.se
Celine,
ebba,
åh så mysiga!
nouw.com/ebbafrida