Min helg i bilder

Lördag

Tänk att fastän det var långhelg så flög tiden förbi ändå. I torsdags jobbade jag halvdag i och med att det var Valborg. Fredagen spenderades i soffan exakt hela dagen eftersom regnet bokstavligt talat öste ner från morgon till kväll. Men så kom lördagen, och den började hemma hos mamma med en brunch - såå gott och så mysigt! Frukost är ju min favoritdel på hela dagen, men brunch är nog faktiskt snäppet bättre.

Efter brunchen följde jag med mamma och gänget till Ikea, där jag passade på att köpa en hylla till mitt vardagsrum.

Söndag

I söndags hälsade vi på mormor som vi inte har träffat på huuuur länge som helst. SJälvklart höll vi lite avstånd men det var så mysigt att träffa henne igen. Hon håller hus vid sitt landställe nu i coronatider. Jag är mer eller mindre uppvuxen på det landstället då jag har varit där varenda sommar sedan jag var bebis, så jag älskar varenda minut jag är där. Det blev en fika i solen och sedan tog jag, mamma, mormor och Lilly en promenad till vattnet.

Under promenadens gång hann solen försvinna och regnet började droppa. Vi verkade däremot klara oss från det värsta regnet, tack och lov. Det är i övrigt inte så mycket grönska på träden ännu, vilket är lite tråkigt, men blommor lyckades vi hitta några i alla fall, hihi.


Kram Louise

Gillar

Kommentarer