Min helg

Lördag

I lördags vaknade jag upp till ett solsken. Jag fick verkligen vår-feelings och glömde helt bort att det fortfarande bara var januari. Men tänk hörni, vad bra dagen kan bli tack vare lite sol. Förmodligen gör solen ens dag så här års eftersom man totalt glömt bort hur solen ens känns haha. Det blev i alla fall en lugn start på dagen. Vid 13-tiden så firade vi min mormor lite smått då hon fyllde år på fredagen. Lite korvgrillning och fika blev det. En tradition på mormors födelsedag är att äta hennes älskade semlor. Det finns inga godare semlor än mormors semlor - det är allt jag har att säga.

Kvällen avslutades sedan hemma hos mig med sällskap av Elvira. Vi hade en riktigt mysig tjejkväll. Vi drack lite vin, ��t gott, spelade spel och bara pratade om livet. Så mysigt att vi inte kom i säng förrän 2 på natten.

Söndag

Söndagen började minst lika mysig som lördagen. Jag och Elvira vaknade (ännu en gång) upp till ett solsken. Scones bakades till frukost och sedan gjorde vi oss klara för dagen. Planen var att åka till Nynäshamn för att eventuellt få lite fina bilder men också mest för att ta vara på den fina dagen. Nynäs är verkligen så fint och just igår låg havet nästan helt spegelblankt. Magiskt var det. En fika blev det sedan på vägen hem och vid 18-tiden åkte jag hem till mamma och åt lite middag.

Det känns som jag har haft en fullspäckad helg faktiskt, men den har verkligen varit så bra tack vare det. Nu är det ny vecka igen och inte bara det, idag är det äntligen löning haha - som jag har längtat

Hoppas ni har haft en fin helg.


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Mandis
,

Åhh, vad mysigt❤

LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh så mysigt <3 Semlorna såg ju fruktansvärt goda ut

nouw.com/louiseedling