Min helg

(Några halvkassa mobilbilder från helgen) Nu äntligen har jag internet igen. Lyckan är total hörni! Tanken var nu att jag skulle berätta vad som har hänt i mitt liv under de dagarna jag inte bloggade, so here we go. I torsdags hade jag egentligen ingenting att göra. Det var som jag skrev i inlägget under ett väldigt oväder med åska och hagel och allt vad det var, så jag och pappa flydde till Sickla centrum en stund för att slippa det satans regnet. När vi sedan kom hem så hade ju blixten slagit ner och internet var som bortblåst, *snyft*. Fredagen bjöd inte på så mycket förrän runt 5 på eftermiddagen, då Paulina kom hem till mig. Vi hade det supermys, åt massa frukt, snackade en massa och aa, vi hade det bara allmänt mysigt som sagt.
Morgonen därpå hade vi ställt klockan på 9 för att göra oss i ordning inför en dag på Gröna Lund. Hela dagen och hela kvällen spenderades där, och vi lyckades till och med hamna i publiken till Sommarkrysset senare under kvällen så det var faktiskt väldigt roligt måste jag säga! Så ja, det är väl typ det mest intressanta som har hänt under dessa dagar om jag nu ska sammanfatta det lite kort så att säga. Vi hörs imorgon som vanligt igen, godnatt!

Gillar

Kommentarer

Ebba,
Vad roligt! Svar: ja men eller hur :) kram
nouw.com/ebbafridstrom
linah,
ååh va fint:D!!
nouw.com/linahs
Alice,
Låter som himla bra dagar!
alicelindstrom.se
ISA,
ah THAT feeling när man får internet igen! haha. Ser ut som bra dagar ändå :)
isabyl.devote.se
JoJo,
det ser ut som att du har haft en bra helg :) kul att ni lyckades hamna i publiken till sommarkrysset också :D sv; kul att du också gillade filmen! :)
nouw.com/rockdoll
Prietha,
Men så härliga dagar du haft!
nouw.com/prietha
Julia Wisniewska,
Sarah,
Va tråkigt att blixten slog ner så att internet dog :/
CheerSarah.devote.se
MATILDA ROSQVIST,
åh vad härligt! gott med frukt :D
matildays.se
Erica,
Härliga & fina bilder. Verkar som en bra helg! :)
nouw.com/eswensson