JIPPIE!!!!!!

Jag och mitt lag tävlade idag och det gick typ....SKIIIIIIITBRAAAAA!!!! Vi var med i 2 tävlingar kan man säga, fast på samma ställe. Ena tävlade vi bara fristående (dans) och andra som vanligt, alltså tumbling, trampett och fristående :)
På första tävlingen kom vi 3:a, alltså tog vi bronsmedalj :) Det var faktiskt rätt bra för vi tävlade mot sånna som är ganska mycket äldre än oss, så jag är ganska nöjd med den tävlingen trots att vi bara fick 7.30 i poängen :) Efter den tävlingen var slut så började den andra:P
Där började vi med fristående, det gick ganska bra, bättre än vad vi dansade på första tävlingen, så på friståendet fick vi 7.60 (tror jag, kommer inte riktigt ihåg :S ). Sen så hade vi trampett (hopp), det gick också ganska bra, alla gorde skitbra ifrån sig och bara en hand nudda mattan så trampettens poäng blev 8,0:) Sen till sist var det tumbling, och det gick verkligen SKIITBRA! Alla körde varven perfekt och vi fick den högsta poängen vi någonsin fått i tumbling....8.95!!!!!!! Shit vad bra vi va!
Sen var det prisutdelning, och då var vi skitnervösa för vi visste ju inte nån av de här poängen, så vi hade ingen aning om vilken plats vi skulle komma på. De började med att säga: På tredje plats kom "Gymnastikkompaniet" !
sen: På andra plats kom "Huddinge GF". När de sa att Huddinge kom på andra plats, då trodde vi att det var kört, för det fanns bara vi och ett lag till som kunde få medalj, men sen sa de: Och vinnarna är.....VENDELSÖ GF LAG 2!!!

2 medaljer på en dag, ja, vi är så JÄKLA GRYMMA!!!!!!!

Gillar