Följ med hem till mig på 42 kvadrat

Välkomna hem till mig! Nu äntligen är det dags för en liten rundtur i min älskade lägenhet. Ni som har hängt med mig ett tag vet att jag köpte min lägenhet på ritning i början av 2018. I december 2019, cirka 1 år och 9 månader efter påskrivet kontrakt, så fick jag äntligen nycklarna till min alldeles egna lägenhet.

Jag bor på 42 kvadrat, 5 våningar upp av 6 och har även lyxen att äga en rymlig balkong mot innergården som helt klart är perfekt att sola på, på sommaren.

Här hörni, kommer en rundtur i mitt hem:

Det ni ser på bilderna, är nog precis som ni kan lista ut, mitt vardagsrum. Lägenheten har en öppen planlösning, vilket alltså innebär att kök och vardagsrum är i samma rum. I min lilla lägenhet så är det en perfekt lösning eftersom det gör helheten mycket större och luftigare. Här spenderar jag i alla fall typ all min vakna tid (när jag inte är på jobbet alltså). Jag har ju absolut blivit en sådan person som äter alla måltider i soffan framför TVen haha, men älskar det!

Majoriteten av möblerna i i mitt hem är från Mio och Ikea, men är det något ni undrar över - lämna gärna en kommentar :)

Här har vi då mitt kära kök. Älskar mitt kök så mycket, för det är verkligen jag. Det fina med att jag köpte min lägenhet på ritning var att jag fick skräddarsy vissa saker - bland annat köket. Så här jag har alltså valt grå luckor och handtag och knoppar i mässing, samt ett vitt lite "lantligare" kakel som jag tycker gör köket mycket mysigare. Trivs så himla bra i mitt kök. Köket är dessutom från Ikea vilket är supersmidigt om något behöver bytas ut eller så.


Välkomna in i mitt badrum. Här har jag lyxen att ha en kombimaskin (både tvätt och tork) vilket absolut är det bästa med badrummet. Även badrummet fick jag skräddarsy litergrann. Jag har då valt ett marmorgolv vilket jag älskar för det gör verkligen badrummet så mycket ljusare och fräschare.


Mitt sovrum, mest en säng men behövs det så mycket mer egentligen? Har även en grym garderob i sovrummet med skjutdörrar som är helt PROPPFULL haha. Sängen är från Ikea och påslakan från Himla. Senaste tillskottet i sängen är mina älskade "hotellkuddar" som ni ser längst bak i bäddningen. Två längre kuddar alltså som jag tycker gör bäddningen lite mysigare. Vill nog dock påstå att allt inte är helt hundra procent klart än. Jag funderar på att måla om sovrummet och även sätta upp lite tavlor.

Här har vi hallen då. Inte så mycket mer komplicerad än såhär helt enkelt. Mina fina krokar i hallen är från Svenskt Tenn.


Det var alltså i stora drag mitt hem. Hoppas ni tyckte det här upplägget var kul, så gör jag gärna fler liknande inlägg framöver.


Puss o kram

Louise

Gillar

Kommentarer