Ett år senare men starkare än någonsin

Hej på er fina, fina ni!

Det här känns så konstigt men så himla rätt. Det är över ett år sedan jag publicerade ett inlägg här och jag hade nog egentligen bestämt mig för att begrava bloggen för gott men jag har insett att ju längre tiden har gått desto mer längtar jag tillbaka till min gamla vardagliga rutin - att sätta mig ner och skriva om min dag. Det har hänt så mycket i mitt liv det senaste året som jag har varit så sugen på att berätta. Jag har helt enkelt insett att jag behöver bloggen och nu ÄNTLIGEN är jag redo för detta igen.

Jag hoppar direkt in på dagen. Idag är det tisdag. Vaknade med ett ryck 05:30, helt förvirrad men bombsäker på att det var lördag, men icke. Jag somnade om en timme och sedan ringde klockan 06:30. Jag kände mig ändå taggad och ovanligt pigg när jag vaknade. Måste ha varit för att solen sken upp hela mitt sovrum, eller hur?

Med senaste Corona-uppdateringarna på Nyhetsmorgon från TV:en i bakgrunden, så gjorde jag mig redo för att åka till jobbet.


Dagens detaljer ser ni ovan: Diadem och örhängen från Glitter och kofta från NAKD.

Nu väntas jobb fram till klockan 17. Kanske unnar mig en glasspaus i eftermiddag, jag har ju hört rykten om att det ska bli 18 grader varmt idag, så det känns som en given plan tycker jag.

Jag hoppas ni får en fin dag så hörs vi igen när jag kommer hem.


Puss o kram

/Louise

Gillar

Kommentarer