En måndagskväll

Så var en ny vecka igång igen, men inte vilken vecka som helst, utan det är ju faktiskt första veckan på nya året. Visst är det något tillfredsställande att börja om från vecka 1 igen? Det känns ju som att det är som gjort för en omstart. Sådant gillar ju jag. Nya mål, nya tag osv. En stor klyscha men ändå så sant.

Har för övrigt jobbat min näst sista dag idag för den här veckan. Jag har tagit resten av veckan ledigt från och med onsdag och det känns verkligen helt underbart. Nästa vecka drar kaoset igång igen på jobbet så det är känns perfekt att ta lite extra ledigt när jag väl kan.

Just nu då? Har precis sett klart en film på SVT som heter "Ring Mamma". En lite väl tragisk film kanske för vad jag egentligen hade lust med ikväll haha, men den var ändå helt OK. Kände att jag behövde väga upp stämningen lite efteråt med en härligt ansiktsmask från Indy Beauty (absolut favoriten!!) och en kopp av mitt favoritte. Mer händelserik än så blir nog inte den här måndagen, men det är ju precis som det ska vara.

Hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs i morgon igen.


Kram Louise

Gillar

Kommentarer