En lista om dagen

Dagens humör: Det har varit bra! Har känt mig produktiv hela dagen och saker har gått min väg. Känns också lite extra härligt att det redan är fredag imorgon. Dessutom har det varit mysigaste vinterdagen idag, så klagar inte!

Dagens mående: Jag mår bra. Håller mig frisk än så länge och kämpar på så gott jag kan. I övrigt har jag en sinnessjuk träningsvärk som har hängt i sedan i tisdags. Alltså så sjuk att jag inte ens kan resa mig från varken stol eller soffa haha. Vad bra!


Dagens borde:
Jag borde verkligen ta och städa. Dammsuga, tvätta och röja. Borde gå ner till källaren med en del grejer och jag borde också posta ett paket som jag har skjutit upp. Haha, äsch, det får bli till helgen.

Dagens frisyr: Torsdagar tvättar jag alltid mitt hår vilket alltså innebär att det är ganska smutsigt haha. En hög hästsvans fick det bli idag.

Dagens smink: Min vanliga och enda sminkrutin. Foundation från Estée Lauder, concealer från Nars, puder från NYX och mascara från Caia. Ögonbrynen färgade jag för några dagar sedan så de fixar sig själva nu i någon vecka!

Dagens tråkigaste: Att jag har så mycket här hemma som jag inte orkar ta tag i haha. Jag har en regel för mig själv att alltid komma hem till ett städat hem, så det brukar i allmänhet faktiskt vara ganska i ordning. Nu däremot är det allt annat än ordning och det är så tråkigt att ta tag i det, så det blir helt enkelt inte att jag tar tag i det alls haha.


Dagens längtan: Att allt blir som "vanligt" igen. Att vi får gå på bio igen, gå ut och dansa. Jag vill resa och gå på konsert. Det längtar jag till. Men mest längtar jag nog till att våren smyger sig på och varma och sköna sommarkvällar så småningom.


Dagens klädsel: Svarta byxor, en brun långärmad basic tröja och en svart stickad "väst" över. Ett par svarta boots till också.


Dagens materiella vill ha: Nej men alltså det är så mycket jag vill ha just nu. Jag känner helt ärligt att jag vill slänga ut allt jag har i garderoben och börja om på nytt. Tyvärr är det inget man gör på en dag, men alltså det behövs en uppdatering i min garderob. Är så trött på allt haha.


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh älskar produktiva dagar, det mår man så himla bra av!! Hoppas du får en jättefin fredag ❤️

nouw.com/happym
Mandis
,

Det är sååå härligt med vinter och idag är det fredag, ha en jättefin dag❤

Hilma
Hilma,

Hoppas du får en jättefin fredag fina du <3 kram!

nouw.com/hilma