Barnvakt

Precis som jag nämnde tidigare idag så sitter jag barnvakt till min lillasyster ikväll. Det är första gången hon sover kvar hos mig så det är lite mysigt. Vi kom hem till mig runt 17-tiden och det första som hände var att göra glassar av lera. Hitta en nöjdare tjej en hon på bilden haha.

Efter alla glassar så var det dags för riktig mat. Lilly ville absolut hjälpa till med middagen, så här ser ni henne röra runt i min pestosås. Perfekt med en lite hjälpreda.

Middagen uppäten och mätta och belåtna var vi när vi sedan hällde upp kvällens snacks. Planen härnäst var att kolla på Lejonkungen. Det är verkligen en film som ALDRIG blir dålig eller som man aldrig växer ifrån. Nu såg vi den nya upplagan men den är ju minst lika bra som originalet. Lite allsång hade vi också när alla bra låtar i filmen spelades upp.

Och så vips var kvällen slut och det var dags att borsta bort tandtrollen. Blev en liten sagostund innan läggdags också men nu sover hon som en stock. Jag håller mig nog inte vaken allt för länge jag heller skulle jag gissa, så det blir nog en tidig kväll för mig också. Imorgon är det förmodligen full fart igen.


God natt!

Kram Louise

Gillar

Kommentarer