Ask me

Eftersom det börjar trilla in lite nya läsare om dagarna så tycker jag det är dags för en frågestund med tanke på att det var väldigt längesen jag hade det sist. Det är bara att fråga på! Svarar på era frågor när jag har fått ihop tillräckligt många :)

Gillar

Kommentarer

shazi,
fin bild:)
shazi.blogg.se/
Är du nöjd med din vikt och kropp? Vilken stad vill du helst åka till och varför? Har du något bra tips på hundnamn till en hane av en liten ras? :)
fotomedmera.blogg.se
Emma,
Varför började du blogga? Vilka länder har du varit i? Favorit årstid? Vilken dag på veckan gillar du minst/mest? Har du några syskon? Intressen? Har du några nyårslöften?, i så fall vad? Kram
oscarssonemma.blogg.se
Hur ser en perfekt dag ut för dig? Vad äter du helst på morgonen? Nämn tre fobier dom du vill leva utan.
beattriicee.blogg.se
Emelie,
Fin du är! Har du något mål du vill uppnå under 2015? Är du beroende utav någonting? Vad är din bästa respektive sämsta egenskap? :)
nouw.com/emelieanderssons
Frida
,
Kul! 1. Vad gör dig mest upprörd av allt? 2. Hur tränar du? 3. Bryr du dig om miljön? 4. Beskriv dina vänner och varför du tycker om dom 5. Vill du vara nykterist? :)
Svar: Kul att du ville vara med i veckans blogg! En vinnare är nu publicerad så gå in och kolla om de blev du och passa på att anmäla dig till nästa veckas omgång för att få en ny chans:)
domkallarmighannes.com
Ellen,
Kul med frågestund! Hur tror du att ditt liv ser ut om fem år? Fem saker du vill göra innan du dör? Drömresemål? Ett udda intresse du har?
ellengrantz.blogg.se/
Frida,
Har du någon stor dröm, liksom att du känner att det här MÅSTE jag göra innan jag dör? Kram på dig
fotografrida.blogg.se/