Årsresumé 2015: Juli-december

 Juli. Åh vilken bra månad! Jag var i spanien, jag hade slutat jobba och hade nu äntligen sommarlov på riktigt, jag fyllde 17 och jag köpte en ny kamera!! Är fortfarande så sjukt imponerad över mig själv att jag lyckades köpa min älskade 7D mark II. Det bästa köpet i mitt liv. 
 Augusti. Inte så dum månad det här heller. Hade picknick i kungsan, åkte till Taxinge slott och åt en massa goda bakelser, fotade en massa, köpte mina älskade Adidas superstar och så var jag i Strängnäs några dygn med S, A och P. Och sedan började ju skolan såklart, men vi fokuserar på det roliga haha.
 September. Vips så var jag inne på mitt andra år i gymnasiet. Minns inte allt för mycket från denna månad, utan det största roliga var i princip att vi bokade en resa till USA som vi skulle till på höstlovet. Det var även nu i september som jag och mina "kollegor" i Charmunique, startade vårt UF-företag.
 Oktober. Wow, vilken månad. Bortser man att jag hade mina aboslut värsta veckor i skolan någonsin i oktober så var den här månad bara ett stort WOW. Jag tillsammans med Paulina åkte med min pappa och bror till San Francisco, hur sjuuukt? Vi hade dessutom den varmaste veckan där nere så jag kände lite skadeglädje till alla som var hemma i kalla Sverige, hihi.  
 November. Fortsatte vår resa i USA, genom att bland annat fira Halloween där borta, vilket var riktigt kul att får vara med om, då det är en så mycket större grej där! När vi kom hem var det roliga verkligen slut, och skolan har aldrig känts så jobbig som den gjorde då. Gud vad glad jag är att jag är klar med den månaden känner jag nu. Avslutade i alla fall November med lite julbak på första advent, massa jul-feelings! 
 December. Plötsligt hade vi passerat alla 12 månader igen. Hur snabbt gick inte det här året då? Well, vad hände i december då? Jag fick ett mycket efterlängtad jullov, gjorde ett hus av marabouchoklad, köpte mig ett par Uggs, kollade typ 3 avsnitt av årets julkalender, och ja hörni, jag firade julafton. Nu är det bara tolvslaget jag väntar på, sedan kan vi tacka 2015 för ett bra år och hoppas på att 2016 blir ännu bättre!

Gillar

Kommentarer

johanna,
härliga bilder!
nouw.com/jaxel
Minna,
VILKET UNDERBART ÅR, samt underbara bilder! Gör du dina collage i Photoshop? :)
mittkokoshjarta.se
JoJo,
åh så många härliga och fina bilder! :D sv; hihi tack :D är så nöjd med allt jag fick i julklapp ^^
nouw.com/rockdoll
Erica Andersson,
låter som ett underbart år och åhh vilka fina bilder!
yourserica.blogg.se
Terese,
Jisses vilka underbara bilder, så stilrena! sv: Men åh tack finis! Kram
tereseflinth.se
Vendela,
Fantastiska bilder! Och USA resan såg och lät ju bara för underbar.
vendelaaxelsson.devote.se
Amanda Jona [SPONTAN],
Så härliga bilder!
spontan.blogg.se
Elin,
Gott nytt år!:)
nouw.com/elinfrohm
Meg,
Vilka fina bilder,och vilket fint år! Coolt att ha varit i San Fransisco :D
megs.blogg.se
Celine,
Så himla fina bilder du tagit under året!
celinelf.blogg.se