Årsresumé 2014

Första månaden på 2014. Jag minns att jag var ruggit taggad på ett perfekt år. Något som hade gett året en bra början var om det hade kommit någon snö vilket det var väldigt tomt ifrån i princip hela månaden. Lyckades åtminstone komma snö någon vecka och jag lyckades även ta mig tid att ha en photoshoot med mig själv en utav de dagarna.
Oj oj oj, den här månaden har jag för mig var allmänt kaos. Mycket i skolan, mycket utanför skolan. Allmänt stressigt med andra ord. Jag hade ju precis börjat min sista termin i 9an och var väldigt stressad inför nationella proven. Detta ledde till 3 inlägg på bloggen på en hel månad. Hahah go girl!
Dubbel oj. Två månader i streck utan uppdatering. Denna månad innehöll endast en tillbakablick från föregående år och inspobilder från weheartit. Jag minns ingenting från denna månad så vi lämnar den.
Jag började känna hopp om livet igen. Det började bli varmare, veckorna började gå fortare, körsbärsblommorna i Kungsträdgården började blomma, det var valborg, ja allt var i princip helt perfekt den här månaden. Härligt med vår!
Bara en månad kvar till sommarlov. Jag minns att denna månad bjöd på riktigt varma och härliga dagar. Det var nästan ingenting kvar att göra i skolan och framförallt, jag var på klassresa på Gotland. Världens bästa 9c♥
Årets abslout bästa månad. Började Juni månad med 9ornas årliga bal. En utav de bättra kvällarna jag har haft i mitt liv. Dagen därpå var det min tur att sluta 9an. Att sluta grundskolan!! När det kändes som att det inte kunde bli bättre så skulle jag tydligen åka till London också, så morgonen efter min skolavslutning var det bara hopp in i bilen och fara till flygplatsen som skulle ta mig och min familj till London. Ännu bättre blev det när det visade sig att jag skulle få besöka inspelningsplatsen av Harry Potter filmerna! Det mäktigaste jag har gjort! Kärlek till juni!
Detta var inte en sådan dum månad det här heller. Åkte till Kreta en vecka med mamma i början av månaden, fyllde 16 år och åkte ut i skärgården en vecka med vår båt. Det var nog den varmaste månaden på hela året! Helt sjukt varm, och shit vad brun jag var i slutet av juli ;)
Den här månaden skulle jag sammanfatta som en väldigt nervös och förväntansfull månad. Här var det dags för mig att lämna grundskolan, min gamla klass och alla lärare för gott för nu var det dags att börja gymnasiet. Oj vad nervös jag var första dagen, men det slutade bra i alla fall. Tack och lov för det.
Min selfie månad. Bloggen bestod typ endast av bilder på mig själv, vilket jag inte ens tänkte på förrän månaden var slut. Haha självgod eller vad?
Höstlov och en himla massa gymnastiktävlingar skulle jag sammanfatta denna månad som. Vet inte riktigt hur jag ska förklara oktober, utan den var allmänt bra, haha.
Bara en månad tills jag har lyckats klara mig genom en termin i gymnasiet. Denna månad överraskade jag även min pappa med lite farsdags-muffins och scones och jag har även varit en målande barnvakt.
Dagens månad och årets sista månad. Till och med lite snö har den bjudit på. Nu är det bara att vänta in nyårsafton och tagga inför 2015. Jag är redo, är ni?

Gillar

Kommentarer